We houden van prints!

Want to read in English? Click here. Tijdens de newborn- of babyshoot in de studio kun je zien welke fysieke vorm je herinnering straks zou kunnen krijgen. Zo heb ik bijvoorbeeld canvassen, albums en prints in de studio. Wat maakt de prints de moeite waard?

  • Handgemaakt in Griekenland
  • Kleurecht geprint op mooi, mat papier
  • Beplakt met PVC en afgewerkt met wit linnen, maar er zijn ook andere kleuren mogelijk
  • Bijpassende doos om de prints in te bewaren is mogelijk
  • Standaard om de print mooi rechtop neer te zetten is mogelijk

a pile of prints

Waarom zou je mij de foto’s laten printen?

Ik mag mij professioneel fotograaf noemen. Als je bij mij de foto’s laat printen, kun je er dus zeker van zijn dat je prachtige prints ontvangt. En dat ze bijvoorbeeld precies passen bij het door jullie bestelde album. Doordat de prints worden beplakt zijn ze veel mooier en steviger dan de prints die je zelf zou laten maken. Het maakt ze bijvoorbeeld ook geschikt om een een standaardje te plaatsen zodat je er goed naar kan kijken!

Je bent ontzorgd

Als je de prints bij mij besteld ben je straks volledig ontzorgd. Je hoeft alleen maar naar de shoot te komen en de foto’s mee uit te zoeken. De rest regel ik 😊 Zo weet je zeker dat ze ook daadwerkelijk worden geprint na de newbornshoot of babyshoot. Want we weten allemaal dat dit soort dingen er door de drukte van de dag vaak bij in schiet. En dat is toch zonde?

a print with pvc and linen on the back

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn pagina “We houden van prints” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over een cakesmash shoot? Of wil je meer weten over een babyshoot? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf met een fotostudio? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief.