Do you want to read this in English? Click here 

Uiteraard zal ik mezelf ook even voorstellen! Ik ben Sophie Verstappen en ik ben 36 jaar oud. Sinds een jaar of 10 woon ik samen met mijn vriend Vincent in Eindhoven. We hebben een dochter van 4, Sara. Mijn vader gaf mij mijn eerste camera toen ik nog een klein meisje was. Niet wetende dat dit later mijn grootste passie zou worden. Ik ging grafisch ontwerpen studeren. Toen ik daarmee klaar was ging ik fotografie studeren aan Kunstacademie St. Joost. Tijdens en na mijn studies had ik verschillende banen op het grafische en fotografische vlak. Zo heb ik ervaring als productfotograaf, als dtp-er/vormgever en als medewerker in een fotowinkel waar ik ook pasfoto’s maakte van zowel kinderen als volwassenen. 

een foto van mij aan het werk tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Geen goede foto’s

Net na de geboorte van Sara was ik helaas te slap om goede foto’s van Sara te maken. Pas achteraf had ik spijt: je kunt de tijd immers niet terugdraaien. Zo werd het idee geboren voor Sophie Babyfotografie. Ik was altijd al gek op kinderen, maar had nooit geweten wat ik daarmee wilde doen. En ineens had ik het antwoord: het leek mij leuk om mooie Newbornshoots te doen en deze zelf te stylen

Mijn eigen studio

Gaandeweg besloot ik enkele workshops newborn- en babyfotografie te volgen om mijn portfolio te leren vullen. Voor nu vul ik de weken met newborn-, baby- en cakesmash shoots. De komende tijd ga ik het portfolio voor Zwangeren opstarten. Dit portfolio komt waarschijnlijk later dit jaar online. Het is goed om te weten dat Sophie Babyfotografie een expatvriendelijk bedrijf is: veel van mijn shoots worden in het Engels gedaan. Communicatie in het Engels is bij mij dan ook geen enkel probleem ❤️

een foto van mij tegen de muur van de fotostudio in eindhoven

Passie

Als professionele fotograaf verzorg ik zo’n 3 jaar met liefde en plezier geposeerde newborn- en babyshoots. Mijn stijl is kleurrijk en tijdloos. Het is mijn passie om jullie te voorzien van mooie, professionele foto’s voor een blijvende herinnering aan de newborn- of babyperiode. Of dat nu is door middel van een album of door middel van iets moois voor aan de muur. Het is aan jullie, ik zal er zijn om jullie te adviseren.

Rock en metal

Tijdens de nabewerking van de newborn-, baby- en cakesmash shoots luister ik graag rock en metal 🙂 Wat ik verder graag doe als ik niet aan het werk ben in de studio? Ik ben dol op films en kijk al gauw een film of 3 per week. Ook doe ik al meer dan 10 jaar met veel plezier aan krachttraining. Daarnaast zit ik op dansles: Jazz. Lezen en reizen vind ik ook erg leuk. Zo zijn we naar Thailand, China, India, Amerika, Indonesië en Sri Lanka geweest. Als Sara straks wat groter is willen we dit weer oppakken.

Wil je graag een shoot boeken? Klik hier