Do you want to read this in English? Click here 

Uiteraard zal ik mezelf ook even voorstellen! Ik ben Sophie Verstappen en ik ben 37 jaar oud. Ik heb een dochter van 5. Mijn vader gaf mij mijn eerste camera toen ik nog een klein meisje was. Niet wetende dat dit later mijn grootste passie zou worden. Ik ging grafisch ontwerpen studeren. Daarna ging ik fotografie studeren aan Kunstacademie St. Joost. Tijdens en na mijn studies had ik verschillende banen op het grafische en fotografische vlak. Zo heb ik ervaring als productfotograaf, als concertfotograaf en als medewerker in een fotowinkel waar ik ook pasfoto’s maakte van zowel kinderen als volwassenen. 

een zelfportret van mij als fotograaf in de fotostudio voor newborn en babyfotografie

Geen goede foto’s

Net na de geboorte van Sara was ik helaas te slap om goede foto’s van Sara te maken. Pas achteraf had ik spijt: je kunt de tijd immers niet terugdraaien. Zo werd het idee geboren voor Sophie Babyfotografie. Ik was altijd al gek op kinderen, maar had nooit geweten wat ik daarmee wilde doen. En ineens had ik het antwoord: het leek mij leuk om mooie Newbornshoots te doen en deze zelf te stylen

een foto van mij aan het werk tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Het is goed om te weten dat Sophie Babyfotografie een expatvriendelijk bedrijf is. Veel van mijn shoots worden in het Engels gedaan. Communicatie in het Engels is bij mij dan ook geen enkel probleem ❤️

Passie

Als professionele fotograaf verzorg ik zo’n 3 jaar met liefde en plezier geposeerde newborn- en babyshoots, inmiddels alweer bijna 2 jaar in mijn fotostudio. Mijn stijl is kleurrijk en tijdloos. Het is mijn passie om jullie te voorzien van mooie, professionele foto’s voor een blijvende herinnering aan de newborn- of babyperiode. Of dat nu is door middel van een album of door middel van iets moois voor aan de muur. Het is aan jullie, ik zal er zijn om jullie te adviseren.

Rock en metal

Tijdens de nabewerking van de newborn-, baby- en cakesmash shoots luister ik graag rock en metal 🙂 Verder ben ik dol op films. Daarnaast zit ik op dansles: Jazz en sinds kort Salsa. Ook doe ik al meer dan 10 jaar met veel plezier aan krachttraining.

Wil je graag een shoot boeken? Klik hier