Toen wij vorig jaar onze dochter Sara kregen was ze héél klein. Erg bijzonder allemaal: nieuw leven, een nieuwe start. Super spannend, want bij de eerste ben je ook best bang om iets fout te doen! Bij Sara was ik helaas niet sterk genoeg om zelf goede foto’s te maken. Maar het minimoment vloog voorbij; na twee weken was ze al een stuk gegroeid! Dat héle kleine is er dus zo af, dacht ik nog! Achteraf had ik spijt; ik kon de tijd immers niet terugdraaien. Toen ik weer aan het werk kon was ik vastberaden om hier iets mee te gaan doen. Bij de eerste foto’s stond Sara model. Zo is langzaam maar zeker het idee voor Sophie Babyfotografie ontstaan.

Zo klein, zo bijzonder

Graag help ik jullie dan ook aan een blijvende herinnering van de zwangerschap en/of de babytijd in de vorm van mooie foto’s. Welke vorm die herinnering moet krijgen is natuurlijk heel persoonlijk. In overleg is er veel mogelijk, je kunt altijd contact met mij opnemen, bijvoorbeeld hier.

In iedere geboorte zie je het ontstaan van de wereld. Door het moment vast te leggen blijft het voor altijd tastbaar. Op die manier kun je ernaar kijken zo vaak en zo lang je wilt! Want alle clichés zijn waar: ze worden ontzettend snel groot.