ENGLISH VERSION? CLICK HERE

Ja! Je bent zwanger of net bevallen, Gefeliciteerd!

Wat leuk! Je bent dus op zoek naar een Newborn shoot aan Huis in Regio Eindhoven!

WEET JE AL PRECIES WAT JE WILT? BOEK DAN HIER DIRECT JE SHOOT

Je bent hier op de juiste pagina dus lees snel verder. Je vindt hier namelijk alle info die je nodig hebt om een newborn shoot te gaan beleven!

Vindt jij het ook belangrijk om:

 • De eerste fase van je newborn vastleggen
 • Een blijvende herinnering te creëren
 • Keuze te hebben uit veel verschillende kleuren styling
 • Volledig ontzorgd te zijn; je hoeft de deur niet uit!
 • Newbornfoto’s van professionele kwaliteit te ontvangen
 • Een newbornshoot met veilige poses te boeken
 • Een fotograaf te boeken die kinder-EHBO gecertificeerd is
 • De foto’s snel in huis te hebben

Wat anderen klanten zeggen over de Newborn Shoot Eindhoven:

“Sophie heeft hele mooie foto’s gemaakt van onze zoon. Heeft mooie materialen bij voor de perfecte foto’s. Neemt de tijd en is erg rustig, wat een goed effect heeft op onze zoon. Let goed op veiligheid en is enthousiast. Een dikke aanrader voor een mooie herinnering voor later!!”

Hilde


“We had a very nice photo shoot on the 12th March of my new born baby… 
The newborn shoot was very nice. Sophie is very patient and calm which creates a relaxed atmosphere! The photos are beautiful too! Highly recommended!”

Arvind


“Aanrader! Sophie is een hele goede fotografe. Ze straalt rust uit en neemt alle tijd voor de baby. En het resultaat is geweldig!”

Heidy


“Sophie heeft prachtige herinneringen vastgelegd van onze dochter van 5 weken oud… Het allerfijnste is dat ze aan huis komt en je dus niet met een baby naar een of andere studio hoeft te gaan. Tot slot, ze neemt de tijd, totaal niet het gevoel dat ze op de klok kijkt om vervolgens te zeggen dat de tijd om is!”

Shahrzad


newborn shoot eindhoven collage

WIL JE HET HELE PORTFOLIO VAN NEWBORN SHOOT EINDHOVEN BEKIJKEN OM JEZELF TE OVERTUIGEN? KLIK DAN HIER.
WIL JE OOK ZO'N MOOIE NEWBORN HERINNERING BOEKEN? BOEK HIER IN EEN PAAR STAPPEN!

Alle Newborn Shoots vinden plaats bij jou thuis.

Je kunt kiezen uit 3 belevenissen:

NEWBORN STER             € 239,-

 • Gemiddeld 3 uur shooten
 • Gallery van 20 bewerkte foto’s, daaruit kies en ontvang je 5 High Quality bestanden 

NEWBORN MAAN           € 275,-

 • Gemiddeld 3 uur shooten
 • Gallery van 20 bewerkte foto’s, daaruit kies en ontvang je 8 High Quality bestanden 
 • Inclusief broer- zusfoto of ouderfoto indien gewenst

NEWBORN ZON               € 309,-

 • Gemiddeld 3 uur shooten
 • Gallery van 20 bewerkte foto’s, daaruit kies en ontvang je 12 High Quality bestanden 
 • Inclusief broer- zusfoto of ouderfoto indien gewenst
 • Ontvang de volledige gallery van 20 foto’s in High Quality voor € 120,- extra

HET IS MIJN DOEL OM ER SAMEN EEN PRACHTIGE BELEVENIS VAN TE MAKEN MET EEN BLIJVENDE HERINNERING ALS RESULTAAT! 

 

HEB JE JE PAKKET GEKOZEN? BOEK HIER JE SHOOT EN KIES JE KLEUR STIJLEN

Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Bel mij gerust op 06-21656871 of mail me via het contact formulier

…Of als je liever verder leest, dan vindt je hieronder nog uitgebreide informatie over hoe een Newborn Shoot Eindhoven in z’n werk gaat.

Afwachten en na de bevalling

Het is erg belangrijk om contact te houden tijdens het wachten, dit is het spannende deel! Meestal heb ik contact met de moeder. Een week voor de uitgerekende datum, wisselen we nogmaals een mailtje of appje uit. Je weet immers nooit hoe het loopt! Als de bevalling heeft plaatsgevonden en het gezin thuis is krijg ik een bericht. Ik check altijd eerst hoe het met jullie gaat. Als alles goed gaat plannen we de shoot in. Meestal vindt de shoot plaats in de tweede week. De shoot vindt altijd plaats bij jullie thuis.

De styling en inladen

Eerst kijk ik welke achtergronden er mee gaan, afhankelijk van de top 3 kleuren op je boekingsformulier. Daarna zoek ik iets uit waar ik het kindje in ga leggen. Daarna komt de styling. Hierbij let ik erop dat er verschillende sferen worden neergezet. Op die manier maak ik de grootste kans dat jullie blij worden van de foto’s! Als de styling klaar is leg ik alles bij elkaar en laad ik alles in kratjes. Het is best veel waar ik aan moet denken. Een kacheltje is bijvoorbeeld essentieel. Als het te koud is, zal de Newborn simpelweg niet gaan slapen. Wisten jullie dat 26 graden de ideale temperatuur is voor een Newbornshoot?

Wakker houden

Ik adviseer altijd zo’n 1,5 uur tussen de laatste voeding en de shoot te laten en de baby wakker te houden. In de praktijk kun je dat nooit perfect timen. Dat is normaal, het ritme kan iedere dag anders zijn! Het is dan ook de Newborn die de shoot bepaalt, niet de fotograaf. Uiteraard doe ik mijn stinkende best om jullie mooie foto’s te kunnen sturen. Ook van wakkere kindjes zijn gelukkig hele mooie foto’s te maken. 

Poseren 

Tijdens de shoot ga ik kijken hoe ik de baby zo mooi mogelijk in de prop (mandje, kratje, schaal) krijg. Het is belangrijk dat de baby hierbij zacht ligt, zodat hij zichzelf nooit pijn kan doen als hij toch gaat rollen of draaien. In verband met de veiligheid laat ik altijd een ouder meekijken.

een foto van mij aan het werk tijdens een newbornshoot

Geduld

Ik reken twee tot vier uur voor een shoot. Gemiddeld ben ik drie uur bezig. Het duurt even voordat de baby slaapt. Vandaar dat ik vraag om na de laatste voeding niks aan te doen wat over het hoofdje moet. Dan is de kans op een slapend kindje immers het grootst! Dat vind ik het allerleukste aan dit werk. Dat er altijd een moment komt waarbij ze héél lief en diep liggen te slapen in een schattig kratje! 

Voorwaarden en veiligheid

Vóór de newbornshoot informeer ik altijd hoe de bevalling is geweest. Mocht de moeder er behoefte aan hebben, dan ben ik een luisterend oor. Er is niets zo persoonlijk als een bevalling en ook de verwerking hiervan verschilt van persoon tot persoon. Het is prettig als de vader ook aanwezig is. Ik laat altijd iemand naast de baby zitten als ik zelf wegkijk, bijvoorbeeld om een lens te wisselen. Tot slot ben ik -voor de zekerheid- in het bezit van een certificaat Kinder EHBO.

Rust en opruimen na de shoot

Tijdens de shoot zelf is het noodzakelijk dat er rust is. Vandaar dat ik vraag om op de dag van de shoot géén afspraken met familie, vrienden, consultatiebureau etc. te plannen. Ook is het fijn als er geen andere kindjes in de buurt lopen, of als die even met iemand mee kunnen. Na de shoot ben ik altijd even bezig met opruimen. Meestal doe ik dit samen met de vader.

ZO! NU WEET JE ECHT ALLES OVER DE NEWBORN SHOOT 😉 ALLEEN HIER NOG EVEN BOEKEN.

Tot slot: Heb je toch nog vragen of twijfel je ergens over? Ook geen probleem! Bel mij gerust op 06-21656871 of mail me via het contact formulier