ENGLISH VERSION? CLICK HERE

Ja! Je bent zwanger of net bevallen en op zoek naar een Newborn Shoot in regio Eindhoven!

Let op: een Newborn Shoot is een shoot voor de leeftijd: dag 6 tot 1 maand oud! Ben je op zoek naar een baby shoot voor je kindje vanaf 1 maand tot 12 maanden oud? Klik dan hier

WEET JE AL PRECIES WAT JE WILT? NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Je bent hier op de juiste pagina dus lees snel verder. Je vindt hier namelijk alle info die je nodig hebt om een newborn shoot te gaan beleven!

Vindt jij het ook belangrijk om:

 • De eerste fase van je newborn vastleggen
 • Een blijvende herinnering te creëren
 • Een fotograaf te boeken met veel ervaring
 • Keuze te hebben uit veel verschillende kleuren styling
 • Newbornfoto’s van professionele kwaliteit te ontvangen
 • Een newbornshoot met veilige poses te boeken
 • Een fotograaf te boeken die kinder-EHBO gecertificeerd is
 • De foto’s snel in huis te hebben

Wat anderen klanten zeggen over de Newborn Shoot Eindhoven:

“Sophie heeft hele mooie foto’s gemaakt van onze zoon. Heeft mooie materialen voor de perfecte foto’s. Neemt de tijd en is erg rustig, wat een goed effect heeft op onze zoon. Let goed op veiligheid en is enthousiast. Een dikke aanrader voor een mooie herinnering voor later!!”

Hilde


“We had a very nice photo shoot on the 12th March of my new born baby… 
The newborn shoot was very nice. Sophie is very patient and calm which creates a relaxed atmosphere! The photos are beautiful too! Highly recommended!”

Arvind


“Aanrader! Sophie is een hele goede fotografe. Ze straalt rust uit en neemt alle tijd voor de baby. En het resultaat is geweldig!”

Heidy


“Sophie heeft prachtige herinneringen vastgelegd van onze dochter van 5 weken oud… Ze neemt de tijd, totaal niet het gevoel dat ze op de klok kijkt om vervolgens te zeggen dat de tijd om is!”

Shahrzad


WIL JE HET HELE PORTFOLIO VAN NEWBORN SHOOT EINDHOVEN BEKIJKEN OM JEZELF TE OVERTUIGEN? KLIK DAN HIER.
WIL JE OOK ZO'N MOOIE NEWBORN HERINNERING BOEKEN? NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Alle Newborn Shoots vinden plaats bij mij in de studio in Eindhoven.

Je kunt kiezen uit 4 belevenissen:

NEWBORN STER             € 325,-

 • Newbornshoot van +/- 3 uur
 • 12 digitale bestanden   

NEWBORN MAAN           € 435,-

 • Newbornshoot van +/- 3 uur
 • Inclusief ouderfoto of broer zusfoto indien gewenst
 • 12 digitale bestanden
 • Linnen album 20 x 20 cm *

NEWBORN ZON               € 535,-

 • Newbornshoot van +/- 3 uur
 • Inclusief ouderfoto of broer zusfoto indien gewenst
 • 12 digitale bestanden
 • Canvas 60 x 90 cm

NEWBORN ZON, MAAN, STERREN       € 625,-                              

 • Newbornshoot van +/- 3 uur
 • Inclusief ouderfoto of broer zusfoto indien gewenst
 • 12 digitale bestanden
 • Linnen album 20 x 20 cm
 • Canvas 60 x 90 cm

Overige prijzen vind je hier.

HET IS MIJN DOEL OM ER SAMEN EEN PRACHTIGE BELEVENIS VAN TE MAKEN MET EEN BLIJVENDE HERINNERING ALS RESULTAAT! 

een newborn in het bruin tijdens een newbornshoot in EindhovenHEB JE JE PAKKET GEKOZEN? NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Bel mij gerust op 06-21656871 of mail me via het contact formulier

…Of als je liever verder leest, dan vindt je hieronder nog uitgebreide informatie over hoe een Newborn Shoot Eindhoven in z’n werk gaat.

Afwachten en na de bevalling

Het is erg belangrijk om contact te houden tijdens het wachten, dit is het spannende deel! Meestal heb ik contact met de moeder. Een week voor de uitgerekende datum, wisselen we nogmaals een mailtje of appje uit. Je weet immers nooit hoe het loopt! Als de bevalling heeft plaatsgevonden en het gezin thuis is krijg ik een bericht. Ik check altijd eerst hoe het met jullie gaat. Als alles goed gaat plannen we de shoot in. Meestal vindt de shoot plaats in de tweede week. De shoot vindt plaats bij mij in de studio in Eindhoven, maar is ook aan huis mogelijk.

De styling en inladen

Eerst kijk ik welke achtergronden er mee gaan, afhankelijk van de top 3 kleuren op je boekingsformulier. Daarna zoek ik iets uit waar ik het kindje in ga leggen. Daarna komt de styling. Hierbij let ik erop dat er verschillende sferen worden neergezet. Op die manier maak ik de grootste kans dat jullie blij worden van de foto’s! Als de styling klaar is leg ik alles bij elkaar. Een kacheltje is bijvoorbeeld essentieel. Als het te koud is, zal de Newborn simpelweg niet gaan slapen. Wisten jullie dat 26 graden de ideale temperatuur is voor een Newbornshoot?

Wakker houden

Ik adviseer altijd zo’n 1,5 uur tussen de laatste voeding en de shoot te laten en de baby wakker te houden. In de praktijk kun je dat nooit perfect timen. Dat is normaal, het ritme kan iedere dag anders zijn! Het is dan ook de Newborn die de shoot bepaalt, niet de fotograaf. Uiteraard doe ik mijn stinkende best om jullie mooie foto’s te kunnen sturen. Ook van wakkere kindjes zijn gelukkig hele mooie foto’s te maken. 

Poseren 

Tijdens de shoot ga ik kijken hoe ik de baby zo mooi mogelijk in de prop (mandje, kratje, schaal) krijg. Het is belangrijk dat de baby hierbij zacht ligt, zodat hij zichzelf nooit pijn kan doen als hij toch gaat rollen of draaien. In verband met de veiligheid laat ik altijd een ouder meekijken.

Geduld

Ik reken twee tot vier uur voor een shoot. Gemiddeld ben ik drie uur bezig. Het duurt even voordat de baby slaapt. Vandaar dat ik vraag om na de laatste voeding niks aan te doen wat over het hoofdje moet. Dan is de kans op een slapend kindje immers het grootst! Dat vind ik het allerleukste aan dit werk. Dat er altijd een moment komt waarbij ze héél lief en diep liggen te slapen in een schattig kratje! 

Voorwaarden en veiligheid

Vóór de newbornshoot informeer ik altijd hoe de bevalling is geweest. Mocht de moeder er behoefte aan hebben, dan ben ik een luisterend oor. Er is niets zo persoonlijk als een bevalling en ook de verwerking hiervan verschilt van persoon tot persoon. Het is prettig als de vader ook aanwezig is. Ik laat altijd iemand naast de baby zitten als ik zelf wegkijk, bijvoorbeeld om een lens te wisselen. Tot slot ben ik -voor de zekerheid- in het bezit van een certificaat Kinder EHBO.

Rust en opruimen na de shoot

Tijdens de shoot zelf is het noodzakelijk dat er rust is. Ook is het fijn als er geen andere kindjes in de buurt lopen, als die niet op de foto hoeven. 

een foto van een newborn in het creme tijdens een newbornshoot in eindhoven

een foto van een newborn meisje in het groen tijdens een newbornshootZO! NU WEET JE ECHT ALLES OVER DE SHOOT 😉 NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Tot slot: Heb je toch nog vragen of twijfel je ergens over? Ook geen probleem! Bel mij gerust op 06-21656871 of mail me via het contact formulier