ENGLISH VERSION? CLICK HERE

Ja! Je bent zwanger of net bevallen en op zoek naar een Newborn Shoot in regio Eindhoven!

Let op: een Newborn Shoot is een shoot voor de leeftijd: dag 6 tot 1 maand oud! Ben je op zoek naar een baby shoot voor je kindje vanaf 1 maand tot 12 maanden oud? Klik dan hier

WEET JE AL PRECIES WAT JE WILT? NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Je bent hier op de juiste pagina dus lees snel verder. Je vindt hier namelijk alle info die je nodig hebt om een newborn shoot te gaan beleven!

Vindt jij het ook belangrijk om:

  • De eerste fase van je newborn vastleggen
  • Een blijvende herinnering te creëren
  • Een fotograaf te boeken met veel ervaring
  • Keuze te hebben uit veel verschillende kleuren styling
  • Newbornfoto’s van professionele kwaliteit te ontvangen
  • Een newbornshoot met veilige poses te boeken
  • Een fotograaf te boeken die kinder-EHBO gecertificeerd is
  • Gratis bestelsessie na jouw shoot
  • De foto’s snel in huis te hebben
  • Eventueel inclusief prachtig high-end album met jouw foto’s!

Wat anderen klanten zeggen over de Newborn Shoot Eindhoven:

“Sophie heeft hele mooie foto’s gemaakt van onze zoon. Heeft mooie materialen voor de perfecte foto’s. Neemt de tijd en is erg rustig, wat een goed effect heeft op onze zoon. Let goed op veiligheid en is enthousiast. Een dikke aanrader voor een mooie herinnering voor later!!”

Hilde


“We had a very nice photo shoot on the 12th March of my new born baby… 
The newborn shoot was very nice. Sophie is very patient and calm which creates a relaxed atmosphere! The photos are beautiful too! Highly recommended!”

Arvind


“Aanrader! Sophie is een hele goede fotografe. Ze straalt rust uit en neemt alle tijd voor de baby. En het resultaat is geweldig!”

Heidy


“Sophie heeft prachtige herinneringen vastgelegd van onze dochter van 5 weken oud… Ze neemt de tijd, totaal niet het gevoel dat ze op de klok kijkt om vervolgens te zeggen dat de tijd om is!”

Shahrzad


WIL JE HET HELE PORTFOLIO VAN NEWBORN SHOOT EINDHOVEN BEKIJKEN OM JEZELF TE OVERTUIGEN? KLIK DAN HIER.
WIL JE OOK ZO'N MOOIE NEWBORN HERINNERING BOEKEN? NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Alle Newborn Shoots vinden plaats bij mij in de studio in Eindhoven.

Werkwijze newbornshoot

Een newbornshoot wordt bij voorkeur gedaan in de tweede week, maar kan tot de baby 6 weken oud is. Neem eerst contact met me op om te kijken of er nog plek is. Ik stuur je de link naar het Boekingsformulier toe. Let op: de volledige shootprijs dient van tevoren betaald te worden middels een betaalverzoek. Pas daarna is jullie reservering compleet. De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Eindhoven. Na de shoot maak ik binnen 2 weken een gallery van 20 bewerkte foto’s en een digitaal voorbeeldalbum klaar. Tijdens de bestelafspraak bij mij in de studio kiezen jullie je foto’s en welke herinnering het beste bij jullie past. De rest van de betaling dient ter plekke te worden voldaan te worden middels pin. Sophie Babyfotografie is vrijgesteld van BTW. 

 

Ster
375
Minimaal
8 foto's op USB
Linnen album 10 x 10 cm met 8 blz
Alleen foto's van de baby
Maan
475
De essentie
12 foto's op USB
Linnen album 20 x 20 cm
5 luxe afdrukken 10 x 15 cm
Inclusief ouderfoto's of broer zusfoto's
Zon, maan, sterren
675
All inclusive
Alle 20 foto's uit de gallery op USB
Linnen album 30 x 30 cm met de kunstleer optie
10 luxe afdrukken 13 x 18 cm
25 euro producttegoed om iets moois uit te kiezen
Inclusief ouderfoto's of broer zusfoto's

 

Upgrade naar alles
99
Alle 20 foto's in groot digitaal formaat
Alle 20 foto's in groot digitaal formaat
Opa en oma pakket
119
Alleen icm een ander pakket
2 x een "Opa & Oma - album" van 15 x 15 cm met 8 blz
2 x een print 13 x 18 cm
2 x een mooie sleutelhanger met foto
Upgrades
En andere uitbreidingen
Extra digitale bestanden: 35,- per stuk, 3 voor 65,-, 8 voor 99,-
Luxe prints 10 x 15 cm voorzien van linnen: 5 voor 25,-, 10 voor 35,- en alle 20 voor 49,-
Luxe prints 13 x 18 cm voorzien van linnen: 5 voor 29,-, 10 voor 45,- en alle 20 voor 65,-
Upgrade Ster of Maan album naar kunstleer 25,-
Naam voorop album: vanaf 50,-
Canvas 60 x 90 cm 249,-
Foto sleutelhanger 19,-

HET IS MIJN DOEL OM ER SAMEN EEN PRACHTIGE BELEVENIS VAN TE MAKEN MET EEN BLIJVENDE HERINNERING ALS RESULTAAT! 

een newborn in het lichtgroen tijdens de newbornshoot in Eindhoveneen baby in het creme tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

een foto van een newborn op de beanbag tijdens een newbornshootHEB JE JE PAKKET GEKOZEN? NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Bel mij gerust op 06-21656871 of mail me via het contact formulier

…Of als je liever verder leest, dan vindt je hieronder nog uitgebreide informatie over hoe een Newborn Shoot Eindhoven in z’n werk gaat.

Afwachten en na de bevalling

Het is erg belangrijk om contact te houden tijdens het wachten, dit is het spannende deel! Meestal heb ik contact met de moeder. Een week voor de uitgerekende datum, wisselen we nogmaals een mailtje of appje uit. Je weet immers nooit hoe het loopt! Als de bevalling heeft plaatsgevonden en het gezin thuis is krijg ik een bericht. Ik check altijd eerst hoe het met jullie gaat. Als alles goed gaat plannen we de shoot in. Meestal vindt de shoot plaats in de tweede week. De shoot vindt plaats bij mij in de studio in Eindhoven, maar is ook aan huis mogelijk.

De styling en inladen

Eerst kijk ik welke achtergronden ik ga opbouwen, afhankelijk van de top 3 kleuren op je boekingsformulier. Daarna zoek ik iets uit waar ik het kindje in ga leggen. Daarna komt de styling. Hierbij let ik erop dat er verschillende sferen worden neergezet. Op die manier maak ik de grootste kans dat jullie blij worden van de foto’s! Als de styling klaar is leg ik alles bij elkaar. Een kacheltje is bijvoorbeeld essentieel. Als het te koud is, zal de Newborn simpelweg niet gaan slapen. Wisten jullie dat 26 graden de ideale temperatuur is voor een Newbornshoot?

Wakker houden

Ik adviseer altijd zo’n 1,5 uur tussen de laatste voeding en de shoot te laten en de baby wakker te houden. In de praktijk kun je dat nooit perfect timen. Dat is normaal, het ritme kan iedere dag anders zijn! Het is dan ook de Newborn die de shoot bepaalt, niet de fotograaf. Uiteraard doe ik mijn stinkende best om jullie mooie foto’s te kunnen geven. Ook van wakkere kindjes zijn gelukkig hele mooie foto’s te maken. 

Poseren 

Tijdens de shoot ga ik kijken hoe ik de baby zo mooi mogelijk in de prop (mandje, kratje, schaal) krijg. Het is belangrijk dat de baby hierbij zacht ligt, zodat hij zichzelf nooit pijn kan doen als hij toch gaat rollen of draaien. In verband met de veiligheid laat ik altijd een ouder meekijken.

Geduld

Ik reken twee tot vier uur voor een shoot. Gemiddeld ben ik drie uur bezig. Het duurt even voordat de baby slaapt. Vandaar dat ik vraag om na de laatste voeding niks aan te doen wat over het hoofdje moet. Dan is de kans op een slapend kindje immers het grootst! Dat vind ik het allerleukste aan dit werk. Dat er altijd een moment komt waarbij ze héél lief en diep liggen te slapen in een schattig kratje! 

Voorwaarden en veiligheid

Vóór de newbornshoot informeer ik altijd hoe de bevalling is geweest. Mocht de moeder er behoefte aan hebben, dan ben ik een luisterend oor. Er is niets zo persoonlijk als een bevalling en ook de verwerking hiervan verschilt van persoon tot persoon. Het is prettig als de vader ook aanwezig is. Ik laat altijd iemand naast de baby zitten als ik zelf wegkijk, bijvoorbeeld om een lens te wisselen. Tot slot ben ik -voor de zekerheid- in het bezit van een certificaat Kinder EHBO.

Rust en opruimen na de shoot

Tijdens de shoot zelf is het noodzakelijk dat er rust is. Ook is het fijn als er geen andere kindjes in de buurt lopen, als die niet op de foto hoeven. 

een foto van een newborn in het lila tijdens een newbornshoot in de fotostudio in Eindhoveneen foto van een newborn in het beige tijdens een newbornshoot in eindhoveneen newborn in het groen tijdens een newbornshoot in BestZO! NU WEET JE ECHT ALLES OVER DE SHOOT 😉 NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Tot slot: Heb je toch nog vragen of twijfel je ergens over? Ook geen probleem! Bel mij gerust op 06-21656871 of mail me via het contact formulier