English version? Click here

Ja! Je bent zwanger of net bevallen en op zoek naar een Newborn Shoot in regio Eindhoven!

Ben je op zoek naar een fotoshoot voor je pasgeboren baby of newborn?  Je vind hier alle info die je nodig hebt om een tijdloze, professionele newborn shoot te boeken. 

een newborn baby in het roze tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Wil je boeken? Klik dan hier 

Vind jij het ook belangrijk om:

  • Te kiezen voor een professionele fotoshoot van de eerste fase van je newborn
  • Newbornfoto’s en een album van blijvende, handgemaakte kwaliteit te ontvangen
  • Een fotograaf te boeken met veel ervaring
  • Keuze te hebben uit veel verschillende kleuren styling
  • Te boeken bij een fotograaf te die kinder-EHBO gecertificeerd is
  • Een newbornshoot met veilige poses te boeken
  • Ook een gratis bestelsessie na jouw newborn shoot te hebben 
  • De keuze te hebben uit prachtige wall-art opties
  • De foto’s snel in huis te hebben
  • Meteen een fotograaf te boeken die ook babyshoots en cake smash shoots doet

een newborn in het blauw tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Let op: een Newborn Shoot is een shoot voor dag 6 tot 1 maand oud! Ben je op zoek naar een babyshoot voor je kindje vanaf 1 maand tot 12 maanden oud? Klik dan hier 

Wat anderen klanten zeggen over de Newborn Shoot Eindhoven:

“Helemaal top! Hele mooie foto’s heel veel geduld en begrip met onze pasgeboren zoon. En heel veel respect voor onze wensen. Zeker een aanrader, zelfs al was het wat verder rijden! Zeker de moeite waard!”

Ilona


“Wij hebben een hele fijne dag gehad een genoten van een relaxte fotoshoot van onze newborn. De rust en ontspanning voor het kindje stond hierbij voorop met engelengeduld. Hele mooie resultaten 💗”

Stevie


 “Hele fijne ervaring met Sophie. We houden van het album en de prints!”

Chi


“Na bevallen te zijn van mijn tweede kind, begon ik na te denken over een fotoshoot voor mijn dochtertje. Ik besloot Google te raadplegen en met een simpele zoekopdracht vond ik de website van Sophie vrijwel onmiddellijk! Ik was onder de indruk van haar portfolio van newbornfoto’s met veel kleuren en stijlen. Ik was erg blij met de service en het eindresultaat. Sophie was erg vriendelijk en professioneel, flexibel en toegewijd in haar werk!

Sally

een foto van een newborn baby in het paars tijdens een newbornshoot in de fotostudio in Eindhoven

Werkwijze newbornshoot

Een newbornshoot wordt bij voorkeur gedaan in de tweede week, maar kan tot de baby 4 weken oud is. Neem eerst contact met me op om te kijken of er nog plek is. Ik stuur je de link naar het Boekingsformulier toe. De newborn shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Eindhoven. Na de shoot maak ik binnen 2 weken een gallery van 20 bewerkte foto’s en een digitaal voorbeeldalbum klaar. Tijdens de bestelafspraak bij mij in de studio kiezen jullie je foto’s en welke herinnering het beste bij jullie past. Sophie Babyfotografie is vrijgesteld van BTW.

Wil je boeken? Klik dan hier

een newborn in het wit tijdens een newbornshoot in Eindhoven

 

Ster
375
Minimaal
Alleen foto's van de baby
Ontvang 8 foto's naar keuze digitaal
Een mini album in formaat 10x10 cm met 8 bladzijdes
Zon
699
Populair
Naar keuze evt ook foto’s van gezin of met broer/zus
Ontvang alle 20 foto's uit de gallerij digitaal
Luxe album van 20x20 cm met 24 bladzijdes en extra opties voor de cover
5 luxe afdrukken 13x18 cm
Houten fotoblok voor de prints

 

Opa en oma pakket
99
Alleen icm een ander pakket
2 x een "Opa & Oma - album" van 10 x 10 cm met 8 pagina's
2 x een print 13 x 18 cm
2 x een leuk fotoblok om de print in te zetten
Luxe afdrukken
75
Kies naast jouw foto's een mooie set luxe afdrukken. Mooi voor jezelf of om cadeau te geven.
10x15 - set van 10
13x18 - set van 8
15x20 - set van 5
20x30 - set van 4
30x45 - set van 3

HET IS MIJN DOEL OM ER SAMEN EEN FIJNE NEWNORN SHOOT VAN TE MAKEN MET EEN BLIJVENDE HERINNERING AAN DE NEWBORN PERIODE ALS RESULTAAT! 

een newborn in het lichtroze tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Wil je boeken of meer informatie? Klik dan hier

Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Bel mij gerust op 06-21656871 of mail me via het contact formulier

…Of als je liever verder leest, dan vindt je hieronder nog uitgebreide informatie over hoe een Newborn Shoot Eindhoven in z’n werk gaat.

een foto van een newborn in het creme tijdens een newbornshoot in eindhoven

Het telefoongesprek en het boeken

Als je aangeeft dat je interesse hebt in een newbornshoot bel ik altijd even. Zo kan ik al je vragen beantwoorden en de nodige informatie geven. Daarna ontvang je een appje met de link naar het Boekingsformulier. Hier kun je al jullie gegevens en de informatie over de baby invullen. Ook je top 3 qua foto’s en kleuren kun je aangeven. Als ik het Boekingsformulier heb ontvangen stuur ik je factuur met het betaalverzoek. Indien de baby al geboren is, plannen we gelijk de shoot in. Indien de shoot is betaald is de boeking compleet en stuur ik je de link naar de Informatiebrief met de laatste tips.

Afwachten en na de bevalling

Het contact houden voor de baby geworden wordt is spannendl! Je weet immers nooit precies hoe het loopt. Meestal vindt de shoot plaats in de tweede week. De shoot vindt plaats bij mij in de studio in Eindhoven. Is de baby al geboren voordat je ging boeken? Dan plannen we een afspraak in tijdens het boeken.

De styling 

Eerst kijk ik welke achtergronden ik ga opbouwen, afhankelijk van je voorkeur. Daarna zoek ik een aantal props uit waar ik het kindje in ga leggen. Daarna komt de styling. Hierbij let ik erop dat er verschillende sferen worden neergezet. Op die manier maak ik de grootste kans dat jullie blij worden van de foto’s! Als de styling klaar is leg ik alles bij elkaar. Een kacheltje is bijvoorbeeld essentieel. Als het te koud is, zal de Newborn simpelweg niet gaan slapen. Wisten jullie dat 26 graden de ideale temperatuur is voor een Newbornshoot?

Wakker houden

Ik adviseer altijd zo’n 1,5 uur tussen de laatste voeding en de shoot te laten en de baby wakker te houden. In de praktijk kun je dat nooit perfect timen. Dat is normaal, het ritme kan iedere dag anders zijn! Het is dan ook de Newborn die de shoot bepaalt, niet de fotograaf. Uiteraard doe ik mijn stinkende best om jullie mooie foto’s te kunnen geven. Ook van wakkere kindjes zijn gelukkig hele mooie foto’s te maken. 

een voorbeeld van de wall-art die je kunt kiezen

Tijdens de bestelafspraak laat ik je ook altijd een digitale versie van wall-art zien, zoals in dit geval een set muurcirkels.

Poseren 

Tijdens de shoot ga ik kijken hoe ik de baby zo mooi mogelijk in de prop (mandje, kratje, schaal) krijg. Het is belangrijk dat de baby hierbij zacht ligt, zodat hij zichzelf nooit pijn kan doen als hij toch gaat rollen of draaien. In verband met de veiligheid laat ik altijd een ouder meekijken.

Geduld

Gemiddeld ben ik drie uur bezig met de newbornshoot zelf. Het duurt even voordat de baby slaapt. Vandaar dat ik vraag om na de laatste voeding niks aan te doen wat over het hoofdje moet. Dan is de kans op een slapend kindje immers het grootst! Dat vind ik het allerleukste aan dit werk. Dat er altijd een moment komt waarbij ze héél lief en diep liggen te slapen in een schattig kratje! 

Voorwaarden en veiligheid

Vóór de newbornshoot informeer ik altijd hoe de bevalling is geweest. Er is niets zo persoonlijk als een bevalling en ook de verwerking hiervan verschilt van persoon tot persoon. Het is prettig als de vader ook aanwezig is. Ik laat altijd iemand naast de baby zitten als ik zelf wegkijk, bijvoorbeeld om een lens te wisselen. Tot slot ben ik -voor de zekerheid- in het bezit van een certificaat Kinder EHBO.

De bestelafspraak

Na de shoot ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s en het maken van de digitale versie van het album en iets moois voor aan de muur. Als deze klaar is, stuur ik een berichtje voor het plannen van de bestelafspraak. Tijdens de bestelafspraak toen ik de foto’s, de digitale versie van het album en de wall-art. Dit is het moment om te kiezen welke herinnering het best bij jullie past.

een foto van twee albums

Een voorbeeld van drie albums

Meer informatie of boeken? Klik dan hier