English version? Click here

Ja! Je hebt een baby en bent op zoek naar een Cakesmash Shoot in regio Eindhoven!

Ben je op zoek naar een fotoshoot voor je kindje dat bijna 1 jaar wordt?  Je vind hier alle info die je nodig hebt om een tijdloze, professionele cakesmash shoot te boeken.

een baby in het roze tijdens een cakesmashshoot in Eindhoven

Wil je boeken? Klik dan hier 

Vind jij het ook belangrijk om:

  • De babyfase van rond de 1 jaar vast te leggen
  • Babyfoto’s en een album van blijvende, handgemaakte kwaliteit te ontvangen
  • Een fotograaf te boeken met veel ervaring
  • Keuze te hebben uit veel verschillende kleuren styling inclusief kleertjes en taart naar keuze
  • Te boeken bij een fotograaf te die kinder-EHBO gecertificeerd is
  • Een cakesmash shoot met veilige poses te boeken
  • Een gratis bestelsessie na jouw shoot te hebben 
  • De foto’s snel in huis te hebben
  • Meteen een fotograaf te boeken die ook newborn- en babyshoots doet
  • Af te sluiten met een badje zodat je kindje weer schoon mee naar huis kan

een baby in het groen tijdens een cakesmashshoot in Eindhoven

Let op: een Cakesmash Shoot is een shoot voor kindjes tussen de 9 maanden en 1 jaar die goed zelfstandig kunnen zitten. Ben je op zoek naar een babyshoot voor je kindje vanaf 1 maand tot 12 maanden oud? Klik dan hier 

Wat anderen klanten zeggen over de Cakesmash Shoot Eindhoven:

“We hebben een hele leuke cakesmash shoot gehad. We hebben het als super fijn ervaren. Ik was namelijk bezorgd of het wel goed zou gaan omdat ze nogal verlegen is bij vreemden. Sophie, tot ziens bij een andere fotoshoot”

Ayse


“Bedankt voor het super leuke cakesmash shoot! Foto’s zijn prachtig 😍 Je doet het erg leuk en je bent gezellig met kindjes! Echt een aanrader voor leuke foto’s van je kleine”

Ilona


“Sophie heeft hele mooie cakesmash foto’s gemaakt voor de eerste verjaardag van onze dochter. Wij zijn hier heel blij mee”

Lydia


“We houden van je werk, Sophie 🤩 Bedankt voor je geduld, warmte en voor je professionaliteit met baby’s. We zijn verrast door de prachtige foto’s!”

Sabrina 

een foto van een meisje tijdens de cakesmash shoot in Eindhoven

Werkwijze cakesmash shoot

Deze shoot kan zodra je kindje goed zelfstandig kan zitten, ongeveer tussen de 9 maanden en 1 jaar. Neem eerst contact met me op om te kijken of er nog plek is. Een cakesmash shoot kun je het beste 3 tot 6 weken van tevoren boeken i.v.m het bestellen van de taart. Neem eerst contact met me op om te kijken of er nog plek is. Ik stuur je de link naar het Boekingsformulier toe. De newborn shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Eindhoven. Na de shoot maak ik binnen 2 weken een gallery van 20 bewerkte foto’s en een digitaal voorbeeldalbum klaar. Tijdens de bestelafspraak bij mij in de studio kiezen jullie je foto’s en welke herinnering het beste bij jullie past. Sophie Babyfotografie is vrijgesteld van BTW. 

een baby in het roze tijdens een cakesmashshoot in Eindhoven

Ster
299
De essentie
Alleen foto's van de baby
Ontvang 8 foto's naar keuze digitaal
Een mini album in formaat 10x10 cm met 8 bladzijdes
Zon
599
Populair
Alleen foto's van de baby
Ontvang alle 20 foto's uit de gallerij digitaal
Luxe album van 20x20 cm met 24 bladzijdes en extra opties voor de cover
5 luxe afdrukken 13x18 cm
Houten fotoblok voor de prints

 

Opa en oma pakket
99
Alleen icm een ander pakket
2 x een "Opa & Oma - album" van 10 x 10 cm met 8 pagina's
2 x een print 13 x 18 cm
2 x een leuk fotoblok om de print in te zetten
Luxe afdrukken
75
Kies naast jouw foto's een mooie set luxe afdrukken. Mooi voor jezelf of om cadeau te geven.
10x15 - set van 10
13x18 - set van 8
15x20 - set van 5
20x30 - set van 4
30x45 - set van 3

HET IS MIJN DOEL OM ER SAMEN EEN FIJNE CAKESMASH SHOOT VAN TE MAKEN MET EEN BLIJVENDE HERINNERING AAN DE NEWBORN PERIODE ALS RESULTAAT! 

een baby tijdens een cakesmash shoot in Eindhoven

Wil je boeken of meer informatie? Klik dan hier

Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Bel mij gerust op 06-21656871 of mail me via het contact formulier

…Of als je liever verder leest, dan vindt je hieronder nog uitgebreide informatie over hoe een Cakesmash Shoot Eindhoven in z’n werk gaat.

een jongen in het creme tijdens een cakesmashshoot in Eindhoven

Plannen en voorbereiden

Van tevoren vullen jullie eerst het Contactformulier in of hebben we telefonisch contact. Dit is ook het perfecte moment om vragen te stellen 🙂 Daarna stuur ik je de link naar het Boekingsformulier. Hierop geef je o.a. je voorkeuren aan qua kleur en taartontwerp. Daarna hebben we meestal weer contact om een datum af te spreken en stuur ik je de Informatiebrief toe. Wil je de foto’s met de verjaardag van je kindje in huis? Bijvoorbeeld voor de uitnodiging? Dan kun je het beste 6 weken van tevoren boeken. 

De taart bestellen en styling

Aan de hand van jullie voorkeur ga ik de taart bestellen. Je kunt kiezen voor een basisontwerp, maar vanaf het Maan Pakket zijn ook ingewikkeldere ontwerpen mogelijk, zoals bijvoorbeeld een unicorn taart. Als de taart is besteld ga ik kijken welke achtergrond er mee zal gaan, en welke kleding jullie hebben gekozen. 

Ná het slaapje

Qua tijd is het het beste om na een slaapje te plannen, vaak is dan ’s morgens tussen 10 en 11. We hebben dan de meeste kans op een fitte baby en de lachjes op de foto’s! 🙂

Poseren en veiligheid

Tijdens de shoot werk ik het liefst samen met beide ouders. Als dat niet kan is één ouder plus oma, oma, oom of tante of vriend of vriendin ook goed. Als het voor je kindje maar een goede bekende is zodat het vertrouwd voelt. Vaak plaats ik een ouder naast mij en een ouder of de assistent naast het kindje. Op die manier kan er worden ingegrepen als de kleine er vandoor gaat of  bijvoorbeeld uit het badje wil. Voor de zekerheid ben ik in het bezig van een certificaat kinder EHBO, die ik gelukkig nog nooit nodig heb gehad.

een foto van een meisjes baby in het blauw tijdens een cakesmash shoot in Eindhoven

Snelle shoot

Gemiddeld ben ik in totaal iets langer dan een uur bezig. We beginnen natuurlijk met een prachtige taart, maar het is leuk als de taart daarna kapot gaat zodat we een leuke fotoserie kunnen maken. Om hierbij te helpen zet ik ook altijd een schattig badje klaar om mee af te sluiten. Dit levert niet alleen prachtige foto’s op, het zorgt er ook voor dat je kleintje weer schoon wordt na de cakesmash shoot. Wel zo prettig! 

Rust en opruimen na de shoot

Tijdens de shoot zelf is het noodzakelijk dat er rust is. Ook is het fijn als er geen kindjes in de buurt lopen, of als daar oppas voor is. Na de shoot ben ik altijd even bezig met opruimen. Meestal doe ik dit samen met de vader of assistent.

Na de cakesmash shoot: de bestelafspraak

Na de cakesmashshoot ga ik aan de slag om binnen 2 weken een prachtige gallery met 20 bewerkte foto’s te maken. Als deze klaar is, neem ik weer contact op om een Bestelafspraak in de studio te plannen. Tijdens de bestelafspraak kun je kijken welke foto’s je graag wil hebben. Het is altijd mogelijk om te upgraden naar een pakket met meer foto’s of iets moois voor aan de muur. Zo heb je een blijvende herinnering aan deze leuke cakesmash shoot. 

een foto van twee albums

Een voorbeeld van drie albums

Meer informatie of boeken? Klik dan hier