Omdat mijn beroep onder de contactberoepen valt mag ik mijn werk als Newbornfotograaf weer hervatten. Uiteraard ben ik daar heel blij mee! 🙂 Wel moeten er een aantal extra maatregelen worden getroffen.

Een dag vóór de shoot neem ik telefonisch contact met je op en nemen we onderstaande vragen door.

een overzicht van de Corona maatregelen

Zelfs zal ik de vragen uiteraard ook beantwoorden! Indien we slagen voor de test zijn persoonlijke beschermingsmiddelen gelukkig niet nodig. Mocht een van ons toch genoodzaakt zijn de afspraak te annuleren dan kijken we zo snel mogelijk of we deze nog kunnen herplannen. Tot één maand oud heb ik de mogelijkheid om de shoot alsnog te doen. Tot dan passen de kindjes in de props 🙂 Houd er dan echter wel rekening mee dat je meer wakkere foto’s zal krijgen. Hier kan ik helaas niets aan doen.

Andere afspraken

  • Zoals altijd geldt dat het niet is toegestaan om visite of afspraken te plannen tijdens de shoot. Jij bent zelf aanwezig plus één assistent om te helpen met sjouwen en te assisteren tijdens de shoot. Dit is meestal de vader of een familielid.
  • Andere kinderen mogen niet in dezelfde ruimte zijn.
  • We houden de shoot zo kort mogelijk en bewaren zoveel afstand als mogelijk. Ik gebruik de grootst mogelijke kamer zodat we de 1,5 meter afstand zo goed mogelijk kunnen waarborgen.
  • Was zelf ook regelmatig je handen met water en zeep tijdens de shoot! Omdat ik met Newborns werk ben ik dit sowieso al gewend.
  • De wraps die worden gebruikt om de baby in te wikkelen tijdens de shoot, worden na gebruik gewassen.
  • We geven elkaar geen hand!

CONTACT

Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.