“Wanneer moet ik mijn fotoshoot boeken?”

Dit is echt een van de meest gestelde vragen in de mail en aan de telefoon. Voor alle shoots geldt eigenlijk: het liefst zo snel mogelijk in verband met mijn agenda die snel vol loopt. Maar om het goed uit te leggen, zal ik het hieronder even per shoot neerzetten.

  • newbornshoot: Een newbornshoot kun je al boeken als je zwanger bent en alles goed gaat, zeg na de eerste echo. Je hoeft het geslacht nog niet te weten om al te kunnen boeken. Je boekt in ieder geval het liefst als je nog zwanger bent, omdat een newbornshoot in de regel plaatsvindt in dag 6 t/m 11 na de geboorte.
  • babyshoot: Zodra je weet dat je de mijlpaal wilt fotograferen. Neem dan zsm contact op, maar in ieder geval 3 weken voordat je de shoot zou willen doen. Wil je een shoot met 3 maanden, dan kun je met 2 maanden al contact opnemen.
  • cakesmash shoot: In ieder geval 6 weken van tevoren zodra het kindje goed zelfstandig kan zitten. Dat is meestal tussen de 9 en 12 maanden.

een newborn in het lichtgroen tijdens de newbornshoot in Eindhoven

“Ik wil volgende week nog een cakesmash shoot, want mijn zoontje wordt bijna 1. Heb jij nog plek?”

Helaas red ik dat niet. Vaak moet ik mensen teleurstellen, zeker bij een cakesmash shoot. De levertijd van de taart is al 2 weken, en dan moet ik nog plek hebben. Wil je de foto’s gebruiken voor op de uitnodigingen van het verjaardagsfeestje van je baby? Begin dan ruim op tijd met het zoeken naar een geschikte fotograaf.

een baby in het roze tijdens een cakesmash shoot in de studio in Eindhoven

Hoe gaat het boeken van een newborn-, baby- of cakesmash shoot in zijn werk?

Stap 1:
Bel 06-21656871 of stuur een email om te kijken of er nog plek is. De beller is altijd sneller, zeker als je aan de late kant bent.

Stap 2:
Is er nog plek? Dan bespreken we hoe de shoot in zijn werk gaat, de prijslijst en het boekingsformulier. Ook beantwoord ik graag je vragen.

Stap 3:
Ik ga je appen met een link naar het Boekingsformulier. Lees alle info en vul het Boekingformulier snel in.

Stap 4:
Ik stuur je de factuur en de link voor de betaling van de shoot. Daarmee is de reservering compleet. Let op: mijn mails belanden soms in het Spam-vak van je mail.

Stap 4:
Zodra ik de betaling binnen heb, stuur ik je de link naar de Informatiebrief terug. De boeking is nu compleet.

Stap 5:
Op de afgesproken datum zie ik jullie in de studio GENIET van de shoot!

Stap 6:
Binnen 2 weken heb ik de gallery met jullie foto’s. Je ontvangt een appje voor het plannen van de bestelafspraak in de studio.

Stap 7:
Jullie komen jullie foto’s bekijken in de studio en kiezen een blijvende herinnering 🙂 Eventuele upgrades dienen voldaan te worden middels Pin of contant. Let op: In de studio is geen wisselgeld aanwezig.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “Wanneer moet ik mijn fotoshoot boeken?” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂