Allereerst vindt natuurlijk de Newbornshoot plaats. Na de shoot ga ik eerst de foto’s selecteren en bewerken. Daarna stuur ik een selectie van 20 bewerkte foto’s door. Hier kunnen jullie dan samen uit kiezen welke je graag zou willen hebben. De mensen die bij mij een shoot boeken, twijfelen soms welk pakket ze willen. Laat staan dat ze weten of ze er een fotoproduct bij willen kopen. Waarom kies je voor een fotoproduct bij een shoot? Zeker als de shoot een kado is, is dat vaak onduidelijk. En dat geeft niets.

Uit ervaring weet ik dat het prettig is om bij het ontvangen van de selectie pas een definitieve keuze te maken. Wel zal ik adviseren om van tevoren na te denken of je er een fotoproduct bij zou willen. Denk bijvoorbeeld aan een fotoalbum, een canvas of een foto op hout. Dus ga maar eens na: je hebt vast wel een muur in huis waar een prachtige herinnering van je kindje als newborn niet zou misstaan! Maar wat zijn nu de voordelen van een fotoproduct?

Fotoalbums en canvassen

Hoe kan je een fotoalbum of fotoboekje beter laten zien dan met een filmpje? Dit is een voorbeeld van een album met een foto voorop in formaat 15 x 20 cm.

De voordelen: de kleurechtheid

Het lab waarmee ik als fotograaf en privé al járen werk levert topkwaliteit, ook als het gaat om kleurechtheid. Je kunt er vanuit gaan dat je canvas, album of fotoblok nagenoeg perfect overeenkomen met de bestanden die je van mij hebt ontvangen. Dankzij mijn opleiding fotografie weet ik exact namelijk welke instellingen en kleurprofielen ik moet gebruiken. Daar komt bij dat ik hem natuurlijk goed voor je controleer. En ik ben kritisch. Als je het zelf doet, is het maar afwachten hoe het eruit komt te zien, of welke kleur inkt ze over hadden die dag 😉

De kwaliteit

De canvas is van prachtige, professionele kwaliteit en wordt mat afgewerkt. De inkt is UV-bestendig zodat hij niet verkleurt als hij aan de muur hangt. Bovendien wordt hij met de hand opgespannen. Dit is dus niet voor niets mijn favoriete product!

Een foto van mij met een voorbeeld newborn foto op een canvas van 40 bij 60
zoals je ziet sta ik hier helemaal achter 🙂

Houten fotoblokje

Een fotoblokje is een heel mooi, tijdloos product. Het is wat subtieler dan een canvas, daardoor het zich uitstekend leent voor Newbornfotografie en kleine hoekjes in huis. Dit product wordt met de hand gemaakt en is gemaakt van hout. Hiermee heb je echt iets unieks in handen. Je kunt het blokje makkelijk neerzetten, want door zijn dikte blijft het uitstekend staan.

Een voorbeeld van een fotoproduct van een newborn

Een duurzame herinnering voor later!

Dus waarom kies je voor een fotoproduct bij een shoot? Als je kiest voor een fotoproduct, maak je je shoot compleet. Je hebt dan een compleet product inclusief een duurzame herinnering voor later van uitstekende kwaliteit. Wie wil dat nou niet? Anders dan bij een digitaal bestand, kun je de drager van de foto ook voelen en ruiken. Zo’n mooi product heeft dan ook een prachtige uitstraling. Een fotoproduct meer emotie op dan een digitale foto op een scherm. Hij valt op en eist meteen je aandacht. Daar kan een digitaal bestand niet tegenop.

Met een fotoproduct schaf je dus een blijvende herinnering aan. Twijfel je nog? Je mag altijd even contact opnemen. Ik kan je adviseren over welk formaat of product voor jullie de beste keuze is. Ook als je al een foto in je achterhoofd hebt kan dat handig zijn. Uiteraard krijgt het door jouw gekozen fotoproduct geen watermerk.

Interesse?

Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.