Als newborn- en babyfotograaf krijg ik natuurlijk allerlei vragen. Eerder schreef ik al De meest gestelde vragen deel 8, deel 7, deel 6,  deel 5, deel 4deel 3deel 2, en deel 1. Welke vragen kwamen dit keer het meest terug? Tijd voor De 5 meest gestelde vragen deel 9. Lees je mee?

“Waar zit je studio, ik kan het niet vinden?”

Helaas is de fotostudio wat lastig te vinden. Lees daarom alsjeblieft van tevoren de informatiebrief goed door. Daarin vind je de routebeschrijving, voorzien van plaatjes. Als je voor de deur staat is er geen bel, bel me dan even zodat ik de deur voor jullie open kan doen.

“Kan ik zodadelijk een kadobon ophalen?”

Ja hoor, als ik in de studio ben en niet aan het shooten ben maak ik dit zo snel mogelijk voor je in orde. Zorg er wel voor dat je (contactloos) kan pinnen, ik heb een pinautomaat. Tot zo! 🙂

“Hoe werkt het precies met een album?”

Tijdens de bestelafspraak laat ik je eerst de slideshow met alle foto’s zien. Daarna gaan we de foto’s stuk voor stuk door. Ook laat ik je twee digitale versies van het album zit. Eentje met een selectie van 12 van de 20 foto’s uit de gallery, zoals je dat met pakket Maan zou krijgen. Daarna laat ik je ook een versie zien met een plekje voor alle 20 foto’s. Dit album ontvang je als je pakket Maan combineert met de upgrade naar alles. Je album wordt dan enkele pagina’s dikker en alle foto’s zitten erin. Daarnaast krijg je dan ook alle 20 bestanden op USB. De meeste klanten gaan hiervoor, in combinatie met de upgrade naar kunstleer/velvet 🙂 Tijdens de bestelafspraak kan het album naar wens worden aangepast alvorens het wordt verstuurd naar de drukker. We kiezen dan ook gelijk de kleur van jullie album uit. Omdat er zoveel opties zijn is het slim om na de shoot alvast na te denken over jullie smaak.

een velvet album met een embossing van de naam op de voorkant

een velvet album met een embossing van de naam op de voorkant

“Hoe lang duurt het voordat ik mijn album in huis heb?”

Omdat de albums met de hand worden gemaakt in Griekenland kan het even duren voordat je hem in huis hebt. Hou alsjeblieft rekening met een levertijd van 6 weken. Meestal heb je hem eerder in huis. Zodra het album bij mij binnen is, wordt het door mij gecontroleerd en zo snel mogelijk aangetekend naar je verstuurd. Ook stuur ik je dan de track trace door. Ik check altijd even of alles goed is aangekomen en alles naar wens is 🙂 Wil je meer lezen over albums of voorbeelden zien? Kijk dan even hier.

“Ik twijfel of we de juiste match zijn voor een newbornshoot. Mag ik even langskomen om de fotostudio te zien?”

Het is heel begrijpelijk dat je twijfels hebt. Een newbornshoot kost best wat geld en ik zou zelf ook niet over een nacht ijs gaan. Indien je twijfelt adviseer ik altijd om eerst mijn site en social media goed door te nemen. Je krijgt dan al een aardig beeld van mijn studio en Sophie Babyfotografie en wat ik doe. Mocht je dan nog twijfelen, dan staat de koffie altijd klaar en ben je uiteraard van harte welkom (wanneer mijn agenda het toelaat) om even een kijkje te komen nemen 🙂

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De meest gestelde vragen deel 9” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over een cakesmash shoot? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf met een fotostudio? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief.