Dat 2021 een bevlogen jaar was, lijkt me duidelijk. Met deze blog wil ik terugkijken op 2021 als newbornfotograaf. Met de verschillende lockdowns is het wel even spannend geweest of ik mijn jaardoelen √ľberhaupt wel zou kunnen halen. Gelukkig viel de schade alleszins mee. Ik heb dan ook ontzettend veel mogen groeien als onderneemster en fotograaf! Mijn doelen zijn niet alleen gehaald, ze zijn zelfs overtroffen! ūüôā Ik ben ontzettend trots op hoe mijn fotografie het afgelopen jaar heeft mogen verbeteren!

terugkijken op 2021 als newbornfotograaf in Eindhoven

Er zijn ook nog verschillende andere ontwikkelingen geweest waar ik heel trots op ben:

 • Het gewenste aantal boekingen voor newbornshoots behaald
 • Weer veel prachtige props kunnen aanschaffen, maar ook een nieuwe pc en andere tools
 • Het portfolio voor babyshoots bijna helemaal afgewerkt zodat we rond medio januari live kunnen
 • Veel meer stories opgenomen en gestart met reels
 • Ik heb de eerste klant via Instagram mogen verwelkomen!
 • Gestart met het sturen van nieuwsbrieven en de eerste Kerstkaart verstuurd
 • Prachtige reviews mogen ontvangen

Nieuwsgierig naar de plannen voor 2022?

 • Een mooi aantal boekingen binnenhalen voor zowel newborn- als babyshoots
 • Het opstarten van het portfolio voor cakesmash shoots
 • Doorgaan met stories en reels
 • Jullie op de hoogte blijven houden met blogs, nieuwsbrieven, stories en reels.
 • Kadobonnen laten drukken
 • Eventueel albums testen voor newbornshoots
 • Nog meer klanten blij maken!

een foto van een newborn in het grijsgroen tijdens een newbornshoot in eindhoven

Voor nu wens ik jullie allemaal een prachtig en hopelijk Coronavrij 2022. Als newborn- en babyfotograaf kan ik alleen maar zeggen: blijf genieten van de kleine dingen.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog ‚ÄúTerugkijken op 2021 als newbornfotograaf‚ÄĚ leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf?¬†Dan kun je bij mij¬†terecht¬†voor een¬†Newbornshoot¬†met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over¬†newbornfotografie? Neem dan even¬†contact¬†met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op¬†Facebook¬†en¬†Instagram¬†of je aanmelden op de¬†nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.