Poseren tijdens een zwangerschapsshoot

In deze blog wil ik graag wat vertellen over het poseren tijdens een zwangerschapsshoot. Vaak heeft de zwangere als ze binnenkomt toch nog een soort spanning. Maar dat is heel normaal. Zeker als je normaal niet zo vaak fotoshoots doet, kan het best onwennig zijn om met je zwangere buik voor de camera te staan.

een foto van een zwangere in een witte omslagdoek en met bloemen tijdens haar zwangerschapsshoot

Alles komt goed!

We maken eerst kennis en we doen even een drankje. Daarna zullen we beginnen. Als zwangerschapsfotograaf is het mijn taak om je te helpen je zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Ik zal je daarbij helpen door de poses voor en mee te doen. Tussendoor gaan we ook even zitten, vaak zelfs wel meerdere keren. Sommige houdingen zijn met een zwangere buik nou eenmaal wat lastig om langere tijd vol te houden. Daarom nemen we regelmatig even pauze.

In de fotostudio is ook een spiegel aanwezig, zodat je ook even kunt checken of je haar en make-up nog goed zitten.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “Poseren tijdens een zwangerschapsshoot” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂