Over het linnen album

De laatste tijd krijg ik veel vragen over de albums bij de pakketten. Zoveel, dat ik besloot een blog te schrijven over het linnen album. In deze blog kun je lezen wat de verschillen en mogelijkheden zijn. Indien je een album wenst, kun je dit aangeven door het Maan pakket te selecteren op het Boekingsformulier. Tijdens de shoot neem ik de voorbeelden alvast mee, zodat je een idee krijgt. Dit doe ik ook als je het Ster pakket hebt gekozen. Na de shoot maak ik binnen 2 weken een gallery van 20 bewerkte fotoā€™s en een slideshow. Tijdens de Bestelafspraak neem ik de voorbeeldalbums nogmaals mee, samen met de kleurstalen en de digitale conceptversie van jullie album. Deze conceptversie van jullie album vul ik met de 12 foto’s die mij het meeste aanspreken, tijdens deze afspraak kunnen we de foto’s en de vormgeving aanpassen. Het basis album heeft 6 spreads (12 bladzijdes) en bevat 12 foto’s. Meer foto’s zijn mogelijk tegen een meerprijs. Op de achterkant van het fotoalbum wordt mijn logo gestanst.

Het album bij het Maan pakket: het linnen album

Vanaf pakket Maan zit er dus ook een album bij je newbornshoot. Bij het Maan pakket is dat het linnen album, eventueel kun je deze upgraden voor kunstleer. Het standaard album is 20 x 20 cm groot. Prijzen zijn hier te vinden voor newbornshoots, en hier voor babyshoots.

De voordelen:

  • Geprint op kwalitatief mat Fuji papier
  • De pagina’s zijn layflat: pagina’s liggen nagenoeg plat en je ziet bijna geen naad als de pagina’s plat liggen
  • Tussen de pagina’s wordt PVC gebruikt, hierdoor blijft het album altijd mooi
  • Het album wordt handgemaakt in Griekenland
  • De levertijd van dit album ligt rond de 3 weken
  • Tegen een meerprijs zijn ook leer en andere opties mogelijk
  • Samengesteld door een professionele fotograaf dus je weet dat het klopt šŸ™‚

“En hoe ziet dit album er dan uit?”

Hoor ik je denken. Kijk maar even mee.

Eerst de voorkant:

een foto van het linnen album wat hoort bij het Maan pakketeen foto van het linnen album wat hoort bij het Maan pakketeen foto van het linnen album wat hoort bij het Maan pakket

En de achterkant met mijn logo

een foto van het linnen album wat hoort bij het Maan pakketeen foto van het linnen album wat hoort bij het Maan pakketeen foto van het linnen album wat hoort bij het Maan pakket

“Een prachtige herinnering aan de baby periode”

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog ā€œOver het linnen albumā€ leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf?Ā Dan kun je bij mijĀ terechtĀ voor eenĀ NewbornshootĀ met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie overĀ babyfotografie? Neem dan evenĀ contactĀ met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen opĀ FacebookĀ enĀ InstagramĀ of je aanmelden op deĀ nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.