Vandaag schrijf ik een blog over het intakegesprek. Soms krijg ik klanten aan de lijn die nog twijfelen of ik wel de fotograaf ben die ze zoeken. Daar heb ik alle begrip voor. Je kunt de shoot niet altijd altijd overdoen en het gaat over best wat geld. Het is dus heel begrijpelijk dat je er even over na wilt denken en de verschillende opties afweegt. Tijdens ons telefoongesprek leg ik al het nodige uit en beantwoord ik je vragen. Kom je er dan nog niet uit? Dan is er ook een andere optie.

Het intakegesprek

Bij alle shoots is het indien gewenst mogelijk om van tevoren een gratis (!) intakegesprek te plannen. Dit duurt ongeveer een uur. In dit uur genieten we van een drankje en kun je rustig kennis maken met mij en de fotostudio. Ook kun je me al je vragen stellen.

Welke vragen komen er zoals aan bod?

  • Hoe ga je te werk tijdens een newborn- , baby- of cakesmash shoot?
  • Wanneer kan ik het beste boeken?
  • Welke stylingkleuren kan ik het beste kiezen? Wat past het best bij onze huidskleur?
  • Hoe ga je ermee om als mijn kindje niet meewerkt tijdens de babyshoot?
  • Uit welke props kan ik kiezen?
  • Welk album hoort bij welk pakket?
  • Wat voor verschillende keuzes in wall-art zijn er en wat past het beste bij ons?

een foto van een meisjes baby in het blauw tijdens een cakesmash shoot in Eindhoven

Vertrouwen

9 van de 10 keer zijn na het intakegesprek alle twijfels weggenomen. De meeste klanten hebben daarna dan ook alle vertrouwen dat het goed komt.

Boekingsformulier

De laatste stap in het boeken van je shoot is het invullen van het boekingsformulier en het voldoen van de shootprijs. Als je eraan toe bent, dan kan dat al tijdens het intakegesprek. Toch nog liever even wachten? Dan stuur ik je de link van het Boekingsformulier toe en vul je hem lekker thuis in als dat voor jullie beter is.

een newborn in het lichtroze tijdens een newbornshoot in Eindhoven