Regelmatig word ik gebeld met de vraag of het ook mogelijk is een kadobon te kopen. Het leek me dan ook een goed idee om een blog over de kadobon te schrijven! 🙂 Lezen jullie mee?

Een kadobon: een attent kado

Als je op zoek bent naar een leuk kado voor een kraamvisite of babyshower, dan is een kadobon voor een newbornshoot of babyshoot een heel leuk idee! Zo weten de kersverse ouders in ieder geval zeker dat de kleinste momentjes van de baby straks professioneel worden vastgelegd. Dit wordt dan ook regelmatig gedaan, bijvoorbeeld door vrienden, familie of collega’s. Zeker als je een kado zoekt om namens een groter aantal mensen te geven is dit erg leuk, omdat je het totaalbedrag dan samen deelt. Wat zijn de mogelijkheden als het gaat om een kadobon?

Gehele shoot of juist een bepaald bedrag

Als je bij mij een kadobon wilt aanschaffen, kun je kiezen of je een bepaald bedrag of een hele newborn- of babyshoot kado wilt doen. Ik zal je vragen om namens de ouders toch zo goed mogelijk het boekingsformulier in te vullen met de gegevens die je weet. Dan heb ik in ieder geval alvast hun gegevens zoals de naam en het adres. Weet je al welke kleuren ze mooi vinden? Helemaal mooi! Ook hoor ik graag wanneer je van plan bent om de bon te geven. Natuurlijk hoor ik ook graag het bedrag wat ik op de bon mag schrijven 🙂

Hoe gaat het verder?

Je ontvangt van mij een digitale factuur met een Betaalverzoek om het bedrag te voldoen. Als ik dat heb ontvangen ga ik de bon in orde maken. Deze wordt in fysieke vorm naar jouw huisadres gestuurd. Ik ontvang dan ook graag het adres van jou als gever. Op die manier kun je de envelop zelf nog schrijven. Om zeker te zijn dat de bon goed is aangekomen, stuur ik altijd even een berichtje. Oh ja: mocht de babyshower of de visite worden verplaatst naar een andere datum, laat het me dan even weten. Zo voorkomen we dat ik de zwangere ga bellen terwijl die nog van niks weet. Ja, echt gebeurd 😉

een foto van een kadobon voor een newborshoot

De kadobon in 10 stappen

  1. Neem contact met mij op om te kijken of er plek is rond de uitgerekende datum
  2. Bedenk welk bedrag er op de bon moet komen (een hele newbornshoot of een bepaald bedrag)
  3. Ik stuur je de link naar het Boekingsformulier welke je zo goed mogelijk invult namens de ouders.
  4. Laat me ook weten wanneer je de bon wil geven!
  5. Vergeet niet om ook je eigen adres te sturen of in te vullen op het Boekingsformulier
  6. Je ontvangt de bevestiging, de factuur en het betaalverzoek
  7. Daarna maak ik de kadobon in orde en wordt hij verstuurd
  8. Ik controleer of de bon is aangekomen.
  9. Veel plezier met het geven! 🙂
  10. De zwangere of het nieuwe gezin neemt contact met mij op om de shoot door te spreken en af te spreken.

 

In verband met de drukte is het slim om de kadobon zo vroeg mogelijk aan te schaffen. Zo ben je verzekerd van een plekje en weten we zeker dat hij op tijd binnen komt met de post!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “Over de kadobon” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over een cakesmash shoot? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf met een fotostudio? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief.