Op pad voor de cakesmash shoot van Freek in Leende

Vandaag mag ik op pad voor mijn tweede cakesmash shoot: de cakesmash shoot van Freek in Leende. Freek heeft ook al voor de camera gestaan als newbornmodel. Het is altijd leuk om te zien hoe de kindjes groeien.

Begint meteen!

In tegenstelling tot sommige andere kindjes begint Freek meteen aan de taart en heeft hij weinig uitleg en hulp nodig. Bij een cakesmash shoot is het altijd wisselend hoe de kleintjes reageren. Ik maak een aantal leuke foto’s van Freek aan het smashen. Als hij er klaar mee is vullen we het badje en maken we daar ook nog foto’s mee. En dan is het weer klaar. Tijd om op te ruimen!

een baby in het blauw tijdens een cakesmashshoot in Eindhoven

Altijd anders

De reactie van de kleintjes op de taart is altijd anders. Samen met de ouders moedig ik de kleine aan. Sommige baby’s beginnen meteen te snoepen, anderen hebben meer hulp nodig. Geen probleem, mijn ervaring is dat het altijd wel goed komt. Met een beetje hulp en geduld kom je een heel eind! šŸ™‚

een baby in het blauw tijdens een cakesmashshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog ā€œDe cakesmashshoot van Freek in Leendeā€ leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf?Ā Dan kun je bij mijĀ terechtĀ voor eenĀ NewbornshootĀ met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie overĀ babyfotografie? Neem dan evenĀ contactĀ met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen opĀ FacebookĀ enĀ InstagramĀ of je aanmelden op deĀ nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.