Do you prefer the English version? Please click here.

Yes, yes, yes! Mijn fotostudio in Eindhoven

Sinds ik bezig ben met fotografie droom ik al van mijn fotostudio. Ik was toen ook superblij toen ik rond eind juni dit jaar deze ruimte vond. Het is hier lekker groot, zodat ik flink de ruimte heb om de komende tijd te groeien. Daarnaast was ik erg veel extra tijd met shoots aan huis. Mijn fotostudio in Eindhoven wat mij betreft wel een aantal grote voordelen:

  • Het licht is altijd perfect
  • Er is rust en ruimte
  • Alle benodigheden en andere stylingkleuren bij de hand
  • Uitstekend bereikbaar
  • Je huis blijft pluisvrij en schoon 🙂
  • Makkelijk en gratis parkeren

 

een foto van mijn fotostudio in eindhoven

Droom die uitkomt

Het voelt nog een beetje gek en onwennig dat deze droom nu uitkomt. Waarschijnlijk is dat maar even, voor je het weet loop ik hier te zweten omdat het zo druk is met newbornshoots 😉

een foto van de props in mijn fotostudio in Eindhoven

Wat is het adres van je fotostudio?

Het adres van mijn studio kun je hier vinden. Ik werk uitsluitend op afspraak 🙂

een foto van de mutsjes in mijn fotostudio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “Mijn fotostudio in Eindhoven” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over een cakesmash shoot? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief.