Per 1 juli ga ik de KOR in, ook wel de Kleine ondernemersregeling genoemd. Aangezien ik met mijn omzet nog ruim onder de 20.000 euro zit (mens durf te dromen! 🙂 ) kom ik hiervoor in aanmerking. 

Wat verandert er?

  • Ik hoef geen BTW meer te berekenen op de facturen die ik jullie stuur. Mijn prijzen worden dus vanaf 1 juli zonder BTW.
  • Mijn administratie wordt dus een heel stuk eenvoudiger, heel mooi meegenomen voor iemand die slecht is in rekenen 😉

Verhoging Ambassadeursregeling

Daarnaast heb ik besloten mijn Ambassadeursregeling te verhogen. Voorheen kreeg je een Bol.com cadeaubon van 7,50 toegestuurd als je een klant bij mij aanbracht. Dit bleek een groot succes, er werden al meerdere kindjes van zussen/vrienden/kennissen/buren als klant aangebracht. Het record gaat naar een klant die 3 (!) andere klanten aanbracht! Vandaar dat ik heb besloten dit bedrag te verhogen naar 15 euro. 

een newborn in het creme tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk heb je iets gehad aan mijn blog “Ik ga de KOR in”. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.