Vandaag mag ik aan het werk voor de zwangerschapsshoot van Vrinda.

Verschillende stijlen

De zwangere heeft voor haar zwangerschap 4 heel verschillende keuzes uit de client closet gekozen. Daar ben ik blij mee, want zo hebben we de grootste kans op een gevarieerde gallery met zoveel mogelijk verschillende foto’s. Voor vandaag starten we met de blauwe jurk met de blauwe achtergrond.

Voor de zwangerschapsshoot mag je vier verschillende opties uit de client closet kiezen. Ik heb jurken en omslagdoeken in maat XS t/m XXL. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we hier alle tijd voor. Zo hoef je zelf niks te kopen en weten we zeker dat je keuze geschikt is voor de shoot!

een foto van een zwangere in een blauwe zwangerschapsjurk tijdens een zwangerschapsshoot in Eindhoven

Wapperfoto’s

Per jurk of omslagdoek doen we verschillende poses. Vandaag gaat de toekomstige vader ook op de foto. Dat komt goed uit, want hij mag me meteen assisteren door een paar keer met de jurk te wapperen. Ik maak een aantal verschillende foto’s zodat ik straks de beste uit kan kiezen.

Zwarte en roze jurk

Met de zwarte jurk die nu volgt fotografeer ik niet alleen de zwangere alleen, maar ook samen met de toekomstige papa. Altijd leuk om zo’n mooie herinnering te hebben, want de tijd vliegt echt! Daarna gaan we verder met de roze jurk. Ik ben groot fan van deze jurk. Omdat hij van een glanzende satijnstof is gemaakt doet hij het altijd erg goed op foto’s. Ook deze jurk gebruiken we om een keer mee te wapperen. Tot slot sluiten we af met de groene omslagdoek. Daarna is het klaar en mag de zwangere weer lekker haar eigen kleding aan.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapsshoot van Vrinda” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een leuke zwangerschapsshoot of newbornfotograaf? Wil je meer informatie over babyshoots? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂