Vandaag mag ik aan de slag voor de zwangerschapsshoot van Tessa.

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Blauwe jurk

De zwangere van vandaag mag mijn nieuwe zwangerschapsjurk testen: de blauwe jurk met de tule. Voor vandaag heb ik verschillende poses bedacht. We beginnen staand op de blauwe achtergrond. Daarna gaan we door naar een liggende pose.

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Rustmomenten

Tijdens de zwangerschapsshoot las ik ook altijd wat rustmomenten in. Het is heel slim om er een stoel bij te pakken en afentoe te gaan zitten! 🙂 Daarna gaan we door naar de volgende sets. We gaan door naar de roze jurk.

Op ons gemak

Een zwangerschapsshoot gaan we niet haasten. Sowieso duurt het altijd even voordat de zwangere dame de jurk aan heeft getrokken en we kunnen starten met fotograferen.

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Omslagdoek

Daarna gaan we door naar de losse omslagdoeken. Als we hier een aantal mooie foto’s van hebben waarop de zwangere buik goed uitkomt zijn we klaar en mag de zwangere haar eigen kleding weer aan. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat en heb zin om de foto’s te bewerken! 🙂

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapsshoot van Tessa” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂