Vandaag mag ik aan de slag voor de zwangerschapsshoot van Talitha.

Roze jurk

We starten de zwangerschapsshoot van vandaag met de roze jurk. Hier heb ik ook weer een bloemetje bij. Ik heb verschillende poses in mijn hoofd en ga proberen deze zo goed mogelijk vast te leggen. De foto’s met de roze jurk staan er zo op.

Tijdens een zwangerschapsshoot nemen we tussendoor de tijd om even te zitten en te ontspannen. Zwanger zijn is zo al zwaar genoeg!

een zwangere in het roze tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Omslagdoeken

Na de roze jurk gaan we verder met de omslagdoeken. Ik ken inmiddels een aantal verschillende manieren om deze zo te gebruiken dat ze op een jurk lijken. Het fijne is dat de doeken bij elke maat passen en je er dus heel veel verschillende dingen mee kunt doen. Ik ben fan! Voor vandaag heb ik de oudroze, donkerbruine en de zandkleurige doek klaar gehangen.

een zwangere in het bruin tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Bijna klaar

We gaan lekker met de foto’s en nemen tussendoor nog een keer tijd om van houding te wisselen. Er is ook altijd tijd om naar het toilet te gaan, ook dat hoort erbij tijdens de zwangerschapsshoot. Daarna gaan we nog even door, want ik heb nog een prachtige donkerbruine en zandkleurige omslagdoek waar ik wat leuks mee wil doen. Vooral de donkerbruine past goed bij het bruine haar van de zwangere. Na de zandkleurige doek is het klaar en mag de zwangere haar eigen kleding weer aan.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapsshoot van Talitha” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂