Vandaag mag ik aan de slag voor de zwangerschapsshoot van Sabina.

Tule sjaal

Voor de zwangerschapsshoot van Sabina heb ik verschillende dingen bedacht, zodat we zeker weten dat we aan een afwisselende gallery komen met voldoende verschilllende foto’s van de zwangerschap. Een mooie termijn voor een zwangerschapsshoot is meestal tussen week 32 en 35, zodat je zeker weet dat er een mooie buik zichtbaar zal zijn op de foto’s. We beginnen met de taupekleurige sjaal van tule. Ik zet deze sjaal eerst zo vast, dat de belangrijke delen bedekt zijn 🙂 Met deze sjaal doen we verschillende poses; zowel staande als liggende poses komen aan bod.

een foto van een zwangere tijdens haar zwangerschapsshioot in de studio in Eindhoven

Gele sjaal

Eerst nemen we even pauze zodat de zwangere even kan zitten. Tijdens een zwangerschapsshoot vind ik dit extra belangrijk! We gaan verder met de gele sjaal, die ik bij Sabina omknoop. Deze kleur staat haar prachtig! Bij deze sjaal heb ik een prachtig setje tulpen gekocht, wat ik haar laat vasthouden voordat ik de foto’s neem. Ik laat ze hetzelfde doen bij twee witte zijkanten. Prachtig, ook deze foto’s staan er zo op.

een foto van een zwangere tijdens haar zwangerschapsshioot in de studio in Eindhoven

 

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschappshoot van Sabina” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂