Vandaag mag ik aan de slag voor de zwangerschapsshoot van Romy.

Verschillende dingen

Voor de zwangerschapsshoot van vandaag heb ik verschillende dingen klaar gehangen in verschillende kleuren. We gaan vandaag werken met o.a. een kanten body met tulen rok, een strakke jurk en diverse omslagdoeken.

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Nog fit

Romy is gelukkig nog heel fit tijdens haar zwangerschapsshoot, maar toch plan ik altijd wat rustpauzes tijdens een zwangerschapsshoot. De foto’s met de strakke groene jurk staan er goed op, we doen per jurk verschillende poses. Dit keer ben ik gegaan voor zowel een zittende als staande poses voor verschillende achtergronden. We doen in ieder geval altijd een aantal verschillende dingen met verschillende poses. Zo weet ik als fotograaf zeker dat ik straks een gallery kan vullen met zoveel mogelijk mooie, verschillende foto’s om uit te kiezen.

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Omslagdoeken

We maen we ook nog de nodige foto’s met verschillende kleuren omslagdoeken. Ik heb deze in verschillende kleuren en stoffen. Ze kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt en zijn daarom ideaal voor tijdens de zwangerschapsshoot. Hier heb ik verschillende hele mooie kunstbloemen bij ter variatie. Bijna alle kleuren staan Romy goed en ik ben dan ook erg tevreden met het resultaat wat mijn camera mij laat zien.

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Klaar

Na ongeveer een uurtje is de zwangerschapsshoot klaar en hebben we zoveel foto’s dat ze haar eigen kleding weer aan kan en lekker naar huis mag.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapsshoot van Romy” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂