Vandaag mag ik aan de slag voor de zwangerschapsshoot van Moniek.

Strik

Voor vandaag heb ik een leuk idee met een zelfgemaakte tule strik. Daarnaast heb ik nog een omslagdoek en 2 verschillende jurken die ik graag op de foto wil zien. We drinken eerst koffie en beginnen met de foto’s met de strik. Het duurt even voordat hij goed zit, maar daarna staan de foto’s er zo op en kunnen we door met de volgende set.

Witte jurk

Daarna gaan we door met de witte jurk. Deze jurk wil ik fotograferen met een blauwe achtergrond. Daarnaast wil ik iets doen met twee witte reflectoren. Tussendoor nemen we ook even tijd om van houding te wisselen. Deze zwangere is al 35 weken, dus afentoe is de buik best zwaar!

Tijdens zwangerschapsshoots houd ik altijd een stoel bij de hand om afentoe even te zitten voordat we doorgaan naar de volgende set.

Roze jurk met bloemen

Nu we weer richting de lente gaan merk ik dat ik vanzelf wel meer kunstbloemen ga integreren in mijn shoots. Ook nu heb ik een roze bloem voor het model. Na de roze jurk gaan we door met de laatste set: de zandkleurige omslagdoek met bijpassende siertakken. Daarna is het klaar en mag de zwangere haar eigen kleding weer aan. Ik ben benieuwd naar het resultaat van de shoot!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapsshoot van Moniek” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂