Vandaag mag ik aan de slag voor de zwangerschapsshoot van Melissa.

Aan de slag met doeken

Vandaag gaan we aan de slag met verschillende kleuren omslagdoeken met bijpassende doeken. Ik vraag altijd of je voor de zwangerschapsshoot verschillende setjes lingerie mee kan nemen. Melissa heeft een mooie huidskleurige strapless bh en string bij. Dat is ideaal, zo weten we zeker dat we tijdens de shoot geen ondergoed gaan zien. Melissa mag zich omkleden en we starten met de eerste doek.

een foto van een zwangere in het geel met een bloem tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Geel en zeegroen

Deze kleur is heel populair voor zwangerschapsshoots, dus daarom beginnen we met deze gele doek. Hier heb ik verschillende bloemen bij. Melissa poseert keurig. Ik laat haar veel wisselen van houding. De foto’s staan er zo op. Dan kunnen we door met de volgende dingen! We gaan door met een kanten body. Daarna weer terug naar de doeken. Als fotograaf doe ik vooral mijn best om de zwangerschapsshoot een leuke ervaring te laten zijn. Zodat je je nog even mooi voelt met je kindje in je buik, want voor je het weet is het geboren!

een foto van een zwangere met een bruine doek tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Zittende pose

Voor vandaag had ik ook een zittende pose bedacht; hierbij zit het model op de grond met haar benen onder zich. Hierbij werk ik wat harder door, omdat dit niet de prettigste houding is als je zwanger bent. Sowieso hebben we ook wat rustpauzes genomen tussendoor.  Bij zwangeren is het shooten soms iets zwaarder en ook hier hanteer ik dezelfde regel die ik voor newborn- en babyshoots hanteer: Het moet leuk blijven!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapsshoot van Melissa” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂