Vandaag mag ik aan de slag voor de zwangerschapsshoot van Lenie.

Witte en beige kleurige doeken

Vandaag beginnen we de shoot met een witte doek. Zo kunnen we mooi de nadruk leggen op de zwangere buik. Daarna gaan we door naar de beige of zandkleurige doek. Dit is een hele mooie stof in een kleur die bij bijna ieder zwanger lichaam past. Ik laat Lenie de doek vasthouden terwijl ik aantal mooie foto’s maak.

Tule

Daarna gaan we door naar de tule. Ook deze keer laat ik Lenie de doek vasthouden terwijl ik fotografeer. Deze foto’s lukken goed en dus zijn we zo klaar voor de laatste set.

een foto met de tule tijdens een zwangerschapsshoot in Eindhoven

Roze jurk

Als laatste doen we de roze jurk. Ik laat de zwangere nu zowel zitten als staan. Ik laat een zwangere altijd verschillende poses doen, zodat we in de gallery straks zoveel mogelijk verschillende dingen hebben om te kiezen. Na de roze shoot heb ik ruim voldoende foto’s en mag Lenie weer lekker haar eigen kleding aan.

een foto met de roze jurk tijdens een zwangerschapsshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapshoot van Lenie” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂