Vandaag mag ik aan de slag voor de zwangerschapsshoot van Kelsey.

Boho stijl met hoed

Voor vandaag heb ik een leuke boho stijl zwangerschapsjurk met een leuke hoed geregeld. We starten met het vasthouden van de rok; ik probeer Kelsey dit zo natuurlijk mogelijk te laten doen en dan een aantal mooie foto’s te maken. Dit lukt goed! We starten eerst zonder hoed, zodat we zeker weten dat we straks een gallery hebben met voldoende verschillende soorten beelden. Nadat de beelden zonder hoed erop staan, is het tijd voor de foto’s met hoed. Afentoe gaan we ook even zitten. Als zwangere kan het lastig zijn om langere tijd te staan, dus ik zorg altijd voor kleine rustpauzes tussendoor.

een foto met de bohojurk tijdens de zwangerschapsshoot in Eindhoven

Zandkleurige doek

Daarna gaan we door met de zandkleurige doek. Ik drapeer deze over Kelsey heen zodat er een mooi effect ontstaat. Deze kleur staat prachtig bij haar donkere haar! Ik laat de zwangere weer verschillende poses aannemen. Ook deze foto’s staan er zo op. We gaan nog even door, en voordat ik het weet is het klaar en mag de zwangere haar eigen kleding weer aan!

een foto met de zandkleurige omslagdoek tijdens de zwangerschapsshoot in Eindhoven

Selectie

Het lastigste deel volgt altijd daarna: de selectie! Vaak is het een goed teken als ik lastig kan kiezen, want dat betekent dat er meer dan voldoende goede foto’s genomen zijn tijdens de zwangerschapsshoot! 🙂

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapshoot van Kelsey” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂