Vandaag mag ik aan de slag voor de zwangerschapsshoot van Ingrid.

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Roze jurk

We beginnen vandaag met de roze jurk. Ingrid heeft maat S/M. De foto’s met deze mooie jurk staan er zo op, dan kunnen we door naar de foto’s op de grote achtergrond.

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Jurk met doorzichtige top

Bij deze achtergrond heb ik een jurk met een doorzichtige top. Daarom is het altijd super fijn als de zwangere een huidskleurige strapless bh kan meenemen. Sowieso vraag ik altijd om verschillende setjes ondergoed in de kleuren wit, huidskleur en zwart. Dan kunnen we alle kanten op.

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

 Bruine omslagdoek

We gaan door met de foto’s met de bruine omslagdoek. Ik maak eerst zo wat foto’s, daarna laat ik de zwangere de doek omhoog gooien. Ook deze foto’s staan er zo op en dan is het tijd voor de laatste set: de groene achtergrond met de omslagdoek. Als haar zwangere buik ook in deze combinatie mooi op de foto staat is het klaar. De zwangere mag weer lekker haar eigen kleding aan en dan is de shoot voorbij. Ook nu ben ik weer benieuwd naar het resultaat!

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de studio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapsshoot van Ingrid” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂