Vandaag mag ik aan de slag voor de zwangerschapsshoot van Emily. Een zwangershoot is altijd leuk. De beste periode om de zwangere buik vast te leggen ligt ergens tussen de 32 en 35 weken. De meeste zwangere vrouwen hebben dan een mooi rond buikje, waardoor we prachtige foto’s kunnen maken.

Zwarte jurk

Vandaag start ik met verschillende poses met de zwarte jurk op een witte achtergrond. Deze jurk is eenvoudig maar heel tijdloos en hij valt dan ook bij veel mensen in de smaak.

een foto van een zwangere in een zwarte jurk tijdens haar zwangerschapsshioot in de studio in Eindhoven

Witte omslagdoek

Daarna gaan we door naar de witte omslagdoek. Dit gaat erg goed, wel zetten we de doek met wat speldjes vast om te zorgen dat hij niet afglijdt als de zwangere voorzichtig gaat zitten voor de zittende pose. Deze foto’s staan er gelukkig heel snel op zodat we even kunnen rusten. Tijdens een zwangerschapsshoot plan ik rustpauzes in, omdat zwangeren bij mij niet te lang achter elkaar mogen staan. Zwanger zijn kan zwaar zijn en het kan even duren voordat we de perfecte foto hebben 🙂

Roze jurk

Tot slot doen we verschillende poses met verschillende achtergronden met de roze satijnen jurk. Deze jurk staat Emily prachtig in combinatie met haar lange haar. Ik ben erg blij met wat ik zie en ook deze poses staan er dan ook snel op. En dat is het voorbij en mag de zwangere haar eigen kleding weer aan.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschappshoot van Emily” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂