Vandaag mag ik aan het werk voor de zwangerschapsshoot van Elke.

Witte bloemen

Speciaal voor vandaag heb ik gisteren nog even wat nieuwe witte kunstbloemen gehaald. Ik werk heel graag met kunstbloemen tijdens de zwangerschapsshoots. Het geeft de zwangere iets te doen, waardoor je meer ontspannen op de foto staat. Daarnaast vind ik het ook een mooie toevoeging aan de gekozen jurk of omslagdoek.

een foto van een zwangere in een grijze set en cowboyhoed tijdens haar zwangerschapsshoot

Witte omslagdoek

Vandaag gaan we voor een witte omslagdoek die we gaan omknopen bij de middel. Ik ben blij met mijn passpiegel, zo kan ik je goed helpen bij het aankleden en zien we meteen of alles goed zit. De omslagdoek zit goed en we kunnen aan de slag. Ik laat de zwangere dan ook plaatsnemen op de witte achtergrond. De zwangerschapsshoot kan beginnen!

Tijdens de zwangerschapsshoot ga ik je helpen met poseren. Ik krijg vaak te horen “Ik ben niet zo goed in poseren, hoor!” maar dat is heel normaal. Als fotograaf is het mijn taak om je mooi te poseren zodat je op je mooist op de foto staat.

een foto van een zwangere in een witte omslagdoek en met bloemen tijdens haar zwangerschapsshoot

Grijze set met de hoed

Als de foto’s met de witte omslagdoek er goed opstaan gaan we door met de grijze set. Deze set bestaat uit een losse top en rok en ik heb er ook een leuke hoed bij. We beginnen zonder de hoed en ik help de zwangere verschillende poses aan te nemen. Als die er goed opstaan krijgt Elke van mij de hoed op en gaan we nog even door met fotograferen. Voordat we het in de gaten hebben heb ik meer dan genoeg foto’s en mag ze haar eigen kleding weer aan.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapsshoot van Elke” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂