Vandaag mag ik aan het werk voor de zwangerschapsshoot Danielle.

Goud met bloemen

Voor de zwangerschapsshoot van vandaag hebben de zwangere en ik verschillende dingen bedacht. Zo hebben we bijvoorbeeld een styling met een goudkleurige omslagdoek. Daar hoort een bijpassend touw en mooie bloemen bij. Op die manier maken we een jurk van de omslagdoek.

Even wennen

Als de zwangere binnenkomt voor haar shoot, laat ik die eerst altijd even wennen. We nemen de tijd om even kennis te maken en nemen een drankje. Sommige dames zijn onzeker als het tijd is om voor de camera te gaan staan. Dat is heel normaal.

Wees gerust, ik ga je helpen bij het poseren. Wil je hier meer over lezen? Lees dan de blog Poseren tijdens de zwangerschapsshoot.

Rust tussendoor

Ookal geeft de zwangere aan dat ze nog heel goed mobiel is en alle houdingen aan kan, we nemen toch altijd een of twee korte pauzes tijdens de zwangerschapsshoot. Het lang in dezelfde houding staan is toch vaak zwaarder dan je denkt. We schuiven er op tijd een stoel bij om even te zitten.

Verschillende poses

We doen een aantal verschillende poses met en zonder bloemen. Al snel ben ik hele tevreden met de foto’s. Dan is de shoot klaar en mag de zwangere haar eigen kleding weer aan. Ik ben benieuwd naar de foto’s en kan niet wachten ze uit te zoeken!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapsshoot van Danielle” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂