Vandaag mag ik aan het werk voor de zwangerschapsshoot van Akky.

Verschillende dingen voorbereid

Voor vandaag heb ik ook weer verschillende dingen mogen bedenken. We beginnen met een gouden omslagdoek. Deze doek staat de zwangere erg mooi. We doen verschillende poses, zodat ik zoveel mogelijk verschillende foto’s krijg en later voldoende foto’s heb om uit te kiezen.

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de fotostudio in Eindhoven

Bruine jurk

Ook deze bruine jurk staat de zwangere erg goed. Deze jurk is net nieuw in mijn client closet en geschikt voor maat S t/m L.

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de fotostudio in Eindhoven

Omslagdoeken

Ik werk altijd graag met omslagdoeken omdat je hier echt alle kanten mee op kunt. Je kunt ze draperen naar eigen smaak en je kunt het daarmee zo gedekt houden als je zelf wilt. Dit stelt mij als fotograaf in staat om lekker creatief te zijn! Leuk, toch?

Omslagdoeken kunnen worden omgetoverd tot jurk. Het grootste voordeel? Het past altijd

een foto van een zwangere tijdens een zwangerschapsshoot in de fotostudio in Eindhoven

Als laatste doen we een zittende pose met een witte voile. Dit is een mooie stof die je ook weer op veel verschillende manieren kan inzetten.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De zwangerschapsshoot van Akky” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂