Vandaag mocht ik naar Veldhoven voor de newbornshoot van Zayn. Daar aangekomen blijkt hun woning een appartement te zijn. Ik besluit al snel om op te bouwen in de huiskamer, daar is immers mooi licht en voldoende ruimte.

Makkelijke slaper

De moeder geeft aan dat Zayn vanmorgen onder de douche is geweest en een makkelijke en snelle slaper is. Samen met de vader bouw ik de eerste set op. De moeder krijgt gelijk; na even gewiegd te hebben slaapt Zayn in. Hij vindt het ook niet erg om ingewrapt te worden voor de foto. Ook warmte vindt hij fijn. Er is al goed gestookt, maar ik zet zoals altijd ook mijn kacheltje aan. Zayn slaapt goed door en al snel staat de eerste set (lichtblauw) erop. Hierna nemen we even tijd voor de voeding.

Groengrijs

De tweede set die gepland staat is sage/duckegg. oftewel groengrijs Deze staat er ook zo op, want het mannetje slaapt weer lekker door. De derde en laatste set is zeegroen, ook erg mooi en geschikt voor zowel jongetjes als meisjes. Deze set heb ik nog nooit gebruikt. Voor deze shoot had ik zeegroen, olijfgroen en sage/duckegg meegenomen. De foto’s van de zeegroene set vond ik minder geslaagd, maar hieronder wat voorbeelden van de olijfgroene en sage kleurige sets.

een foto van een newborn in het blauw 

een foto van een newborn in het groengrijs

GEÏNTERESSEERD IN EEN NEWBORNSHOOT AAN HUIS?

Hopelijk vond je de blog “De newbornshoot van Zayn in Veldhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.