Aan de slag voor de newbornshoot van Zayleeh in Goirle

Vanmorgen mag ik weer aan de slag voor een newbornshoot. Dit keer voor de newbornshoot van Zayleeh in Goirle. Goirle ligt vlakbij Tilburg, mijn geboorteplaats 🙂 Voor vandaag hebben de ouders gekozen voor de groene, roze en paarse set. Als ik aankom is Zayleeh al in bad geweest en is ze gevoed. Nu is ze lekker slaperig en klaar voor de newbornshoot. Ik zoek een kamer uit om in op te bouwen en daarna haal ik samen met de vader de auto leeg. Ik bouw de eerste set op, de roze styling. Daarna maak ik wat testfoto’s, en dan kunnen we beginnen.

Groene set

Deze set is nog steeds heel erg populair bij zowel meisjes als jongetjes. Voor meisjes heb ik er verschillende hoofdbandjes bij, waarvan ik altijd een selectie meeneem tijdens de shoot. Op die manier kunnen de ouders kiezen wat ze mooi vinden. Vaak kunnen we er meerdere doen, zodat je meer verschillende foto’s in je gallery krijgt. De groene set staat er snel op, want de newborn slaapt goed in. Daarna gaan we door naar de andere sets.

een newborn in het paars tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Geen ouderfoto’s

De moeder geeft aan dat ze liever geen ouderfoto’s wil. Geen enkel probleem, het is vooral belangrijk dat jullie blij worden van de foto’s natuurlijk 🙂 We bouwen de roze set op. De baby slaapt nog steeds goed en daarom staan ook deze foto’s er snel op. Als laatste bouw ik de paarse set op. Dit is een set met een emmertje, een pose die ik sinds kort heb toegevoegd aan mijn portfolio. Samen met de assistentie van papa maak ik een aantal prachtige foto’s en dan zit de shoot er weer op.

een newborn in het paars tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Zayleeh in Goirle” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.