De weg op voor de newbornshoot van Yara in Tilburg

Vanmorgen mag ik de weg weer op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Yara in Tilburg. Yara is deze week 6 weken oud, dus dit is een verlate newbornshoot. Dat betekent dat de baby meer wakker kan zijn, maar dit is volstrekt normaal.

Broerfoto’s

We starten vandaag met de broerfoto’s. Dit doe ik altijd expres, zodat de broers of zussen daarna lekker kunnen ontspannen en spelen. Deze foto’s staan er zo op, en dan gaan we door met de crèmekleurige set en de baby zelf.

Slapen

Tijdens de foto’s met deze set gaat Yara nog niet slapen. Als we doorgaan met de roze set valt ze wel in slaap. Zo zie je maar, ook als ze wat ouder zijn blijven ze zelden héél de shoot wakker. Het lukt me om met deze set prachtige foto’s te maken. Ook maak ik mooie close up-foto’s van de teentjes, vingertjes, oortjes, lipjes en wimpers.

De paarse emmer

Tot slot doen we nog een poging met de set met de paarse emmer. Deze pose is wel meer geschikt voor kleinere kindjes. Bij Yara zien we dat het niet van harte gaat, dus we besluiten het erbij te laten. Ik heb inmiddels weer zoveel prachtige foto’s dat het lastig kiezen wordt! 🙂

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Yara in Tilburg” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.