Op pad voor de newbornshoot van Yara

Vanmorgen mag ik weer op pad voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Yara in Eindhoven. Als ik binnen kom, kijk ik eerst waar ik ga opbouwen. Vervolgens halen we de auto leeg en brengen we alles naar boven. Daarna bouw ik de set op en begin ik met testfoto’s. Daarna gaan we verder: de oudroze set is aan de beurt. Yara slaapt nog niet meteen, dus ik begin met close up foto’s van de voetjes en laat de moeder voor de zekerheid een oogje in het zeil houden.  Samen met de hulp van de moeder fotografeer ik deze setting. Daarna is het tijd voor een voeding. Hier nemen we altijd de tijd voor. Het is normaal dat een kindje tijdens de shoot iets eerder komt, dit komt door de hitte van mijn kacheltje.

een newborn in het wit tijdens een newbornshoot in eindhoven

Crèmekleurige set en de nieuwe prop: het hart

Daarna gaan we door met de crèmekleurige set. Dit keer slaapt Yara wel, en dat maakt het makkelijk. Ik wrap haar, en zorg dat ze netjes in de prop komt te liggen. Dan begin ik met fotograferen: al snel staat alles erop. Ik bouw deze set op en zet de derde set neer: deze bevat het nieuwe witte hart. Deze heb ik gevuld met dekentjes en bloemen. Ik besluit gebruik te maken van de vloer bij de mensen thuis. Deze past precies bij deze witte set. Ook dit keer heb ik weer veel hoofdbandjes bij om uit te kiezen, zodat ik de moeder kan laten kiezen wat ze mooi vindt.

een foto van een newborn in het wit tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Broerfoto’s

Als laatste gaan we door met de broerfoto’s. Deze maak ik op een offwhite kleed. Helaas wil het broertje niet goed meewerken. Een jaar is ook nog erg jong hiervoor, eigenlijk wordt dit pas leuk vanaf een jaar of 2. Vanaf 4 kunnen ze hun broertje of zusje ook daadwerkelijk veilig vasthouden, waardoor het mogelijk wordt om verschillende poses op een veilige manier te doen.

 

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Yara in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over newbornfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.