Vandaag mag ik weer naar Veldhoven voor de newbornshoot van Xavi. Voor Xavi heb ik olijfgroen, zeegroen en donker turqoise sets meegenomen. Ik neem eerst even een kijkje om te besluiten welke kamer het handigste is om op te bouwen. Dit keer wordt het de waskamer. Samen met de vader zet ik wat spullen aan de kant en bouwen we de eerste set op. We starten met olijfgroen. 

Snelle slaper

We hebben geluk, want Xavi slaapt snel. De olijfgroene set staat er snel op, wel moet ik twee keer opnieuw wrappen voordat ik tevreden ben. Daarna gaan we door naar de zeegroene set, waarbij we tussendoor nog tijd nemen voor wat extra flesvoeding.

een foto van een newborn in het olijfgroen tijdens een newbornshoot in Veldhoven

een foto van een newborn in het olijfgroen tijdens een newbornshoot

een foto van een jongetje in het zeegroen tijdens een newbornshoot

Honger

Tijdens de shoot kunnen newborns eerder honger hebben door de hitte in de kamer. Meestal geef ik dan ook aan het voedingsschema even los te laten, het kindje verbrandt immers meer. Dat is heel normaal. En daarbij: een volle baby is (meestal) een blije baby. De meeste baby’s vallen eerder en dieper in slaap met een volle buik. 

Ook de tweede set staat er snel op. Inmiddels wordt Xavi wel echt wakker. De bean bag die ik had meegenomen slaan we dit keer dan ook over. 

Hond naar de oppas

Na het inladen van de auto gaat de vader de hond ophalen. Deze was even naar de oppas. Ik moet hier wel om lachen, maar eigenlijk is het niet zo gek. Ik geef altijd aan dat rust in huis belangrijk is tijdens de shoot, maar aan de hond had ik nog niet gedacht. Die onthoud ik 🙂

GEĂŹNTERESSEERD IN EEN NEWBORNSHOOT AAN HUIS?

Hopelijk vond je de blog “De newbornshoot van Xavi in Veldhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.