Vandaag mag ik lekker aan het werk voor de newbornshoot van Ties.

Slaperig

Nadat we kennis gemaakt hebben en wat te drinken hebben gepakt mag Ties zijn kleertjes uit om lekker te worden gewrapt voor de eerste set: taupe. Dit is voor jongetjes een veel geboekte kleur. Ik wieg de baby lekker in slaap. Daarna wacht ik even tot ik zeker weet dat hij diep slaapt. Daarna beginnen we met de newbornshoot.

een zusfoto tijdens een newbornshoot in de fotostudio in eindhoven

Zusfoto’s

Vandaag staan er ook zusfoto’s gepland. Daar begin ik altijd mee, zodat de broer of zus in kwestie daarna lekker kan gaan spelen.

Wakker tussendoor

Zoals veel newborns wordt Ties een paar keer wakker tussen het fotograferen door. Dat is normaal. Als baby’s onrustig worden nemen we de tijd voor de voeding en een verschoning. Daarom adviseer ik ook altijd om geen andere afspraken te plannen op de dag van de shoot.

Gemiddeld duurt een newbornshoot 3 uur in de studio, maar het loopt ook wel eens uit.

een newborn in het blauw tijdens een newbornshoot in de fotostudio in eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Ties” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂