Vandaag mag ik aan het werk voor de newbornshoot van Thiago.

Broer-zusfoto’s

Voor dit grote gezin zijn br0er-zusfoto’s extra belangrijk. Vandaag zijn er namelijk nog 3 andere kinderen bij. Ik begin met hun foto’s, zodat de druk eraf is en ze daarna lekker kunnen spelen. Ik fotografeer de kinderen in verschillende combinaties met baby. De baby slaapt nog niet. We besluiten eerst een voeding te geven voordat we doorgaan met de volgende set.

een zusfoto tijdens de newbornshoot van Thiago in de studio in Eindhoven

Volle buik

De baby heeft nu een volle buik en is goed moe. Dan wieg ik de newborn en zing ik slaapliedjes tot hij zachtjes in slaap valt. Ik maak foto’s met de witte set met het houten hart en de bloemen. Omdat de baby nu diep slaapt staan deze foto’s -met mutsje- er zo op. Ik besluit nog een ronde te doen zonder mutsje. Zeker bij baby’s met veel haar is dit altijd de moeite waard 🙂

een foto van een newborn in het wit tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Blauwe set

Als de witte set er goed op staat ga ik door met de laatste set: de blauwe. Ook bij deze set gaat het fotograferen snel omdat de baby nog steeds goed slaapt. Ik maak ook hier weer foto’s van de newborn zowel mèt als zònder mutsje. Daarna heb ik meer dan genoeg foto’s. De baby mag weer worden aangekleed en het gezin mag naar huis.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Thiago” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂