Aan de slag voor de newbornshoot van Stella in Horn

Vandaag mag ik weer de weg op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Stella in Horn. Eigenlijk is dit een stuk verder dan ik normaal rijd voor een newbornshoot, maar vandaag maak ik een uitzondering 🙂

Slaperig

Als ik binnenkom maak ik eerst een rondje door het huis om te kijken waar ik het beste kan opbouwen. Stella is van tevoren in bad geweest en is al goed slaperig. Dat is fijn!

Roze set

De moeder had aangegeven te willen starten met de roze set. Ze is fan van mutsjes. Hoewel we voor meisjes meestal hoofdbandjes gebruiken, besluiten we het vandaag vooral bij mutsjes te houden. Voor mij is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ik heb liever dat je aangeeft wat je terug wilt zien in de foto’s, het is tenslotte de bedoeling dat jullie ze mooi vinden!

een foto van een newborn in het grijsgroen tijdens een newbornshoot in eindhoven

Groene en zandkleurige set

Na de roze set gaan we door met de lichtgroene set. Ook hier zit een mutsje bij. Nadat we meer dan voldoende lichtgroene foto’s hebben sluiten we af met de zandkleurige set. Deze set is nieuw en Stella is dan ook de eerste om deze set in te wijden. Daarna is het tijd om op te ruimen en weer (iets langer dan normaal) naar huis te rijden!

een foto van een newborn in het beige

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Stella in Horn” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.