Vandaag mag ik aan het werk voor de newbornshoot van Sophie. Sophie heeft even in het ziekenhuis gelegen, waardoor haar shoot een keer verzet is. Gelukkig is ze beter en kan haar shoot vandaag wel doorgaan!

Een badje van tevoren

Omdat Sophie ook iets overtijd was, heb ik de ouders gevraagd een badje te maken van tevoren. Dat heeft uitstekend gewerkt, want als ze binnenkomen ligt Sophie al lekker te slapen. We nemen eerst even de tijd voor een kop koffie en daarna gaan we beginnen met de newbornshoot.

Bruine set

We starten vandaag met de bruine set. Omdat Sophie nog steeds goed doorslaapt staan deze foto’s er zo op. Daarna gaan we door naar de beanbag. De ouders hebben hierbij gekozen voor een witte achtergrond. Het duurt even voordat Sophie het ermee eens is. We houden haar zoveel mogelijk onder een dekentje zodat ze het in elk geval niet koud krijgt. Ik maak mooie foto’s van haar en maak ook gebruik van een vilten hartje en knuffeltje. Het is tijd voor een voeding. Daarna gaan we door naar de foto’s in de emmer.

Emmer met bloemen

Deze set is misschien wel de meest gekozen set van dit moment, vooral voor meisjes! Het is altijd even puzzelen om de baby goed in de emmer te krijgen. Het duurt vaak even voordat ze lekker liggen. Als ze eenmaal lekker liggen worden ze niet wakker en kan ik zoveel foto’s maken als ik wil. Als de baby goed ligt staan de foto’s er dan ook zo op. Daarna is het tijd voor de laatste set: de ouderfoto’s. Hierbij proberen we vaak verschillende poses. Sowieso doen we een pose met beide ouders en de baby, maar ook poses van beide ouders apart met de baby. Daarna zit de shoot erop en mag Sophie haar kleertjes weer aan.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Sophie” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂