Op weg naar de newbornshoot van Shanaya

Vandaag mag ik op weg naar de newbornshoot van Shanaya in Eindhoven. Ik heb weer veel zin om bezig te zijn met newborn fotografie! Deze newbornshoot stond al even geboekt. Shanaya kwam een week eerder dan de uitgerekende datum. Het is altijd slim op op tijd boeken, je kan al boeken zodra je zwanger bent of het geslacht weet. Op die manier weet je zeker dat ik in mijn agenda tijd voor je vrij kan houden. 

een foto van een newborn in het grijsgroen tijdens een newbornshoot in eindhoven

Kleurkeuzes

Vandaag is er door de klant gekozen voor de roze set, de lichtgroene en grijsbruine/taupe kleurige set. We laden eerst de auto uit en bouwen de eerste set op. Vandaag start ik met de roze set. Deze staat er, mede dankzij het badje en de voeding van tevoren, zo op. We gaan door met de groene set. Shanaya slaapt goed door en laat zich graag wrappen, dus ook deze foto’s staan er zo op. De laatste set is grijsbruin of taupe. Een neutrale kleur die zowel voor jongetjes als voor meisjes veel gekozen wordt. 

Kacheltje vergeten

Vandaag ben ik helaas mijn kacheltje vergeten! Gelukkig lukt het dmv de cv toch om de kamer goed door te warmen, zodat we goede foto’s kunnen maken. 

een baby in het bruin tijdens een newbornshoot in eindhoven

Klaar!

Vandaag wissel ik veel af met hoofdbandjes, een vilten hartje en andere wraps. Voor we het weten zijn we klaar en staan de foto’s erop! Het wordt weer lastig om te kiezen, heb ik al gezien. Nu we klaar zijn is het tijd om op te ruimen en de spullen weer in te pakken. Samen met de vader ruim ik alles op en ruimen we de auto weer in. Ik ben nu alweer erg benieuwd naar de eindresultaten van deze leuke newbornshoot! 🙂

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Shanaya in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over newbornfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.