De newbornshoot van Saksham

Vandaag mag ik aan de slag met de newbornshoot van Saksham. Ik ben benieuwd! 🙂 De newborn komt al slapend binnen. We beginnen met de blauwe set, waarbij hij bij het omkleden gelukkig redelijk doorslaapt. Hierdoor staan de fotos met deze set er zo op! Daarna gaan we door naar de taupekleurige set. Deze kleur wordt minder vaak gekozen, maar is heel geschikt voor jongetjes.

Voeding

Tussendoor meldt de baby zich nog een keer voor de voeding, wat normaal is. Daarom nemen we altijd ruim de tijd 🙂 Het is heel normaal dat baby’s zich tijdens een newbornshoot minimaal één keer melden voor een voeding.

Olijfgroene emmer

Daarna gaan we door met de laatste zet met de baby zelf; de olijfgroene emmer. Het duurt altijd wat langer om de baby goed te poseren in de emmer, want het is best een lastige pose. Uiteindelijk lukt het ook om van deze set mooie foto’s te maken en dan is het tijd voor de ouderfoto’s. We maken foto’s van beide ouders met baby, en de moeder en vader apart. En dan zit de newbornshoot erop! De newborn mag weer worden aangekleed.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Saksham” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.