Sage groen

Vandaag mag ik weer op pad: dit keer voor de newbornshoot van Riyan in Best. We starten we met de sage groene/lichtgroene set. Dit is momenteel een van mijn populairste sets. Riyan slaapt nog niet helemaal maar is wel moe. Daarom start ik weer met de close up foto’s van voetjes, handjes, vingertjes, wimpertjes en lipjes.

In slaap

Daarna gaan we verder met de crèmekleurige set. Riyan slaapt nu wel diep, zodat ik deze set van alle kanten kan fotograferen. Daarna gaan we langzaam door naar de lichtblauwe set. Drie hele verschillende kleuren leveren vaak een lekker gevarieerde gallery op. Daar zijn ouders vaak erg blij mee. Tussendoor nemen we ook nog tijd om te voeden. Een volle baby is een blije baby, dus het is belangrijk de tijd te nemen voor het voeden tussendoor.

een newborn in het blauw tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Ouderfoto’s in crème

Zoals ik al eerder heb verteld is het belangrijk om bij de ouderfoto’s rekening te houden met effen, neutrale kleding zonder zichtbare prints of logo’s. Vandaag is daar héél goed rekening mee gehouden. Ze hebben allebei een offwhite top aan. Samen met de beige achtergrond vormt dit een mooi, rustig geheel. Op die manier gaat alle aandacht naar de baby. Na de ouderfoto’s zit de shoot erop en is het weer tijd om de auto in te laden.

een ouderfoto in het creme tijdens een newbornshoot in Best

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Riyan in Best” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.