Lekker slaperig kindje

Vandaag blijf ik binnen Eindhoven voor de newbornshoot van Ridhaan. Toen ik het adres in mijn telefoon ging zetten, was ik ervan overtuigd dat ik deze straat al kende van een andere shoot. Eenmaal daar aangekomen blijk ik inderdaad in dezelfde buurt te zijn geweest. De moeder had mij nog geappt voor wat tips, waarop ik had geantwoord dat het slim is om een badje te maken van tevoren en daarna te (borst)voeden. Dat was goed gelukt, want als ik binnen kom tref ik een lief, slaperig kindje aan ūüôā

Nieuwe set

Van tevoren heb ik doorgekregen wat de top 3 is van lievelingskleuren voor de styling. Op nummer 1 staat dit keer donker turquoise. Daar ben ik blij mee, want deze kleur is zo nieuw dat hij nog niet in mijn portfolio zit! Verder zijn bruin/beige en olijfgroen favoriet. De losse grijze wol is ook goedgekeurd, dus deze heb ik meegenomen voor als de baby goed slaapt. 

Opbouwen turquoise set

Samen met de vader bouw ik de eerste set op. De baby slaapt zo diep en heeft geen moeite met het inwrappen. Deze set staat er dan ook zo op, wel moet ik de baby nog een keer opnieuw wrappen voordat hij mooi in de schaal ligt. Daarna gaan we door met bruin. De moeder kiest voor de wrap in plaats van het wollen rompertje. Ook deze set staat er snel op.

een newborn in het turquoise tijdens een newbornshoot Van tevoren heb ik doorgekregen wat de top 3 is van lievelingskleuren voor de styling. Op nummer 1 staat dit keer donker turquoise.

Meer wakker

Inmiddels zijn we zo’n 2 uur bezig en merk ik dat Ridhaan meer wakker wordt. We besluiten een voeding tussendoor te geven zodat hij weer goed inslaapt. Dit lukt, en daarna gaan we door met de olijfgroene set. Tot slot is de baby weer wakker, maar lukt het toch om nog wat foto’s te maken met de grijze wol. Daarna zijn we klaar. De kachel kan weer uit en de spullen terug in de auto. En ik kan weer terugkijken op een geslaagde shoot!

een newborn in het beige bruin tijdens een newbornshoot

Ook ge√Įnteresseerd in een newbornshoot aan huis?

Hopelijk vond je de blog ‚ÄúDe newbornshoot van Ridhaan in Eindhoven‚ÄĚ leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede¬†Newbornfotograaf?¬†Dan kun je bij mij¬†terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact¬†met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op¬†Facebook¬†en¬†Instagram¬†of je aanmelden op de¬†nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.