De weg op voor de newbornshoot van Rick in Valkenswaard

Vanmorgen mag ik de weg weer op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Rick in Valkenswaard. Wel toevallig dat ik deze week twee dagen achter elkaar naar Valkenswaard mag! 🙂 Als ik aankom, loop ik eerst samen met de moeder een rondje door het huis om te kijken waar we het beste kunnen opbouwen. Dit keer gaan we voor de badkamer, deze is erg ruim en licht. Samen met de moeder haal ik de auto leeg en zet alle spullen boven.

Opbouwen

Rick is vandaag precies 20 dagen oud. Vanwege het feit dat hij dus ietsje ouder is dan de meeste newborns, heb ik geadviseerd om van tevoren eerst een badje of douche te nemen en dan te voeden. Erg fijn dat de moeder mijn advies goed heeft opgevolgd, zodat Rick al slaperig is als ik wil beginnen. We beginnen met de blauwe set. Omdat de baby nog niet helemaal slaapt start ik met close ups onder toeziend oog van mama. Gelukkig slaapt hij daarna goed in zodat we ook prachtige slapende foto’s kunnen maken. Deze foto’s staan er dan ook heel snel op. Tussendoor nemen we nog tijd om te voeden, dit is altijd een mooi moment om de albums en canvas alvast een keer te laten zien.

een newborn in het grijs tijdens een newbornshoot in valkenswaard

Grijze wol

Voor vandaag hebben de ouders aangegeven de voorkeur te hebben voor blauw en neutrale kleuren. Daarom gaan we door met de grijze wol. Als derde set is de crèmekleurige of beige set aan de beurt. Hier hoort een prachtige houten emmer bij. De bloemen vallen minder in de smaak bij mama, dus deze laten we weg tijdens het opbouwen van de styling. In een emmer kan het altijd even duren voordat het kindje 100% comfortabel ligt en weer lekker slaapt. Ook bij Rick hebben we even geduld nodig. Al snel lukt het en ontspant hij meer. Als hij weer goed slaapt, lukt het ook bij deze set om prachtige foto’s te maken.

Grijze emmer

De laatste set is de grijze emmer. Grijs gebruik ik niet meer zo vaak als kleur, maar deze set is echt heel mooi. Ook deze foto’s staan er zo op en dan is de newbornshoot alweer voorbij. En dan is het tijd om op te ruimen en alles weer in de auto te laden.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Rick in Valkenswaard” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.