Vandaag mag ik aan het werk voor de newbornshoot van Ranya.

Ranya komt vandaag met haar moeder en tante naar de studio voor haar newbornshoot. Ze komt al lekker slapend binnen. We kletsen even bij en dan gaan we beginnen. De newborn mag haar kleertjes uit zodat ik haar goed kan wrappen.

Gewend aan geluid

Deze baby is niet het enige kind thuis. We merken vaak dat als een newborn al broertjes en zusjes heeft, de baby het goed doet op wat harder geluid. Ook vandaag is dat het geval. Ik zet de white-noise dan ook goed hard. In combinatie met een lekker kacheltje slaapt Ranya snel en makkelijk in, zeker na een schone luier en een flesje. Dat belooft veel goeds voor de shoot!

een newborn baby in het turquoise groen tijdens een newbornshoot in de fotostudio in Eindhoven

Turquoise

Vandaag ga ik aan de slag met de beanbag en verschillende kleuren achtergronden. Ik wil vandaag beginnen met de turquoise achtergrond, eventueel heb ik hier verschillende hoofdbandjes bij. Daaronder ligt een crèmekleurig achtergronddoek voor daarna. Als de baby het toelaat ligt daar tot slot ook nog een wit doek onder.

een newborn baby in het creme tijdens een newbornshoot in de fotostudio in Eindhoven

Slapend fotograferen

Het doel tijdens de newbornshoot is bij mij altijd om de baby slapend te fotograferen. Ook hier duurt het weer even voordat de baby goed inslaapt. Dat is normaal. Daarna is het goed en laat de baby zich heel goed poseren voor de foto’s.

Indien de baby gaat huilen leg ik hem of haar altijd even terug bij de moeder om te troosten. Ik kan immers mama niet vervangen!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Ranya” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂