Spoedboeking

Vandaag bleef ik binnen Eindhoven voor de newbornshoot van Rafael. Deze boeking kwam met spoed binnen, en ik ben dan ook blij en trots dat het gelukt is om deze shoot in te plannen. 

Yes, een badje! 

Bij binnenkomst vertelt de moeder me dat Rafael goed moe is en net een badje heeft gehad. Daar ben ik altijd heel erg blij mee, want een badje + voeding van tevoren levert meestal een slaperig kindje op dat snel inslaapt en klaar is voor de shoot. Dat is hier ook het geval. 

een newborn in het creme tijdens een newbornshoot in Eindhoveneen newborn in het creme tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Eerste set

Vandaag starten we met de crèmekleurige set. Aangezien Rafael prachtige haartjes heeft besluit ik zowel mèt en zonder mutsje te fotograferen. Hij slaapt -zoals verwacht- meteen in. De crèmekleurige set staat er dan ook zo op.

Turquoise, olijfgroen en ouderfoto’s

Daarna gaan we door met de turquoise set. Rafael slaapt nog steeds goed. Als ik bijna klaar ben met deze set wordt hij meer wakker. Ik merk dat hij honger heeft en geef de ouders de tijd voor de voeding. Na de voeding gaan we door met olijfgroen en tot slot de ouderfoto’s. Dit vind ik altijd een leuk onderdeel van de shoot. Ik zie het als een uitdaging om de kersverse, trotse ouders mooi op de foto te zetten met hun newborn. 

een ouderfoto tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Rafael in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.