De weg op voor de newbornshoot van Ojone

Vanmorgen mag ik de weg weer op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Ojone in Veldhoven. Vandaag hebben de ouders gekozen voor de lichtgroene, crème en taupekleurige sets. Allereerst kijk ik waar ik ga opbouwen. Samen met de vader kijk ik waar ik het beste kan gaan staan. Samen halen we de auto leeg. Daarna bouw ik de eerste set op en maak ik testfoto’s. Daarna kunnen we beginnen!

een newborn in het groen tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Snelle slaper

Vanmorgen is Ojone eerst in bad geweest en daarna gevoed. Daardoor slaapt hij meteen in, zodra ik hem voor de eerste keer heb gewrapt. Dat is fijn! Ik merk vaak dat een badje enorm veel tijd kan schelen tijdens de newbornshoot. Veel kindjes vallen sneller in een diepe slaap zodat ik sneller kan werken. De foto’s met de lichtgroene set staan er dan ook snel op. Voorzichtig zet ik de baby bij papa neer en daarna bouw ik de set af. We gaan door met de crèmekleurige set. Deze is snel opgebouwd. De newborn slaapt goed door, ook deze foto’s staan er dus zo op. Als ik bijna klaar ben, begint hij een beetje wakker te worden. We geven een speentje.

een newborn in het groen tijdens een newbornshoot in Eindhoven

De laatste set

Snel zet ik de laatste set neer: deze is taupekleurig en hier zit ook een rompertje bij. Het lukt me een aantal mooie foto’s te maken. Eerst met de wrap en later met het rompertje. Daarna is het tijd om op te ruimen en alles weer in de auto te zetten. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat en kan  niet wachten de foto’s in te laden! 🙂 Ik ben altijd enorm benieuwd naar het eindresultaat, net als de ouders natuurlijk.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Ojone in Veldhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.