De newbornshoot van Nora in de studio

Vandaag gaan we lekker aan het fotograferen voor de newbornshoot van Nora in de studio. We beginnen met een voeding, want het is vanmorgen niet meer gelukt om Nora volledig te voeden. Dat is normaal. We plannen dan ook altijd extra tijd voor de voeding in 🙂 We starten vandaag met een nieuwe pose in een nieuwe prop. De baby wil helaas nog niet meteen slapen. Toch lukt het mij om een aantal mooie foto’s te maken. Daarna gaan we door met de volgende set: de moederfoto’s.

een newborn in een nieuwe prop tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Sterk meisje

Ik had vandaag ook nog een pose op de beanbag in mijn hoofd. Nora is al een erg sterk kindje. Helaas lukt het dan ook niet echt goed, ze blijft druk met haar armpjes en wil niet slapen. Ik hanteer altijd de regel dat het leuk moet blijven tijdens de newbornshoot. We proberen het twee keer, maar daarna besluit ik toch om door te gaan met de ouderfoto’s. Eerst leg ik de moeder uit hoe ze moet gaan staan. Daarna leg ik voorzichtig de baby in haar handen. Al vrij snel heb ik een aantal mooie foto’s. Daarna maken we er nog een paar met papa erbij. Daarna is het klaar! Ik ben weer benieuwd naar het eindresultaat! 🙂

een moederfoto tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Nora” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.