De newbornshoot van Naisha

Vandaag komag ik aan de slag met Naisha voor haar newbornshoot. Naisha is al wat ouder dan de geadviseerde dag 6 t/m 11. Dat levert normaal gesproken meer foto’s op tijdens de newborn shoot. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar ik zorg wel altijd dat de ouders hiervan op de hoogte zijn voordat we beginnen met de shoot.

een newborn in het lichtroze tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bloem

Naisha is Indiaas voor bloem, leer ik al snel. Tijdens de pose in de emmer zullen we dan ook wat bloemetjes gebruiken. Ook wil de moeder graag een foto met het konijntje. Uiteindelijk slaapt Naisha goed en lukt het dus om goed slapende foto’s te krijgen in verschillende props. Daarna gaan we door naar de ouderfoto’s. Als deze er tot slot ook opstaan is de newbornshoot en kan Naisha weer lekker worden aangekleed.

een ouderfoto in het creme tijdens een newbornshoot in Best

Energie

Vergis je niet in het feit dat een newbornshoot ook altijd veel energie kost. Vaak wordt onderschat hoeveel tijd een geposeerde newbornshoot kost. Wist je bijvoorbeeld dat het wel een uur of langer kan duren voordat de baby goed slaapt? Over het algemeen geldt: hoe jonger, hoe makkelijker ze nog slapen. Na een week of twee komt de baby gewoonlijk meer op aarde. Dat is normaal, maar het maakt het maakt het wel lastiger om nog goede slapende foto’s te krijgen. Wil je zeker weten dat je baby slapend op de foto staat? Boek je shoot dan als je nog zwanger bent. Bijvoorbeeld in het derde trimester, of zelfs eerder.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Isha” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.